Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Musluğundan medeniyet akan çeşmeler

Kuveyt Türk' ün Kültür mirasımıza sahip çıkma" misyonu ile yürüttüğü ikinci projesi; "Kaybolan Çeşmeler" kataloğu tanıtım toplantısına Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi, Eminönü Belediyesi, İSKİ Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Milli Saraylar Daire Başkanlığı yetkilileri ve aralarında Sanat Tarihi Profesörü Prof. Dr. Oktay Aslanapa, Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da bulunduğu birçok akademisyen katıldı.



Sema ehil ellere bırakılsın

Uygunsuz yerlerde ve ehil olmayan kişilerce sema yapılmasının önlenmesine ilişkin tedbir alınmasını öngören önerge, Konya İl Genel Meclisi Kültür ve Turizm Komisyonuna sevk edildi.



Antalyalı okuyucularımız buluştu

Antalya Genç Yaklaşım ve Can Kardeş okuyucularının hafta sonu toplantıları bütün hızıyla devam ediyor. Bu hafta farklı bir ortamda gerçekleştirilen buluşma, Akdeniz'in masvavi yüzüyle zirvesi karla kaplı dağların tefekkürvari bir görüntüsü karşısında yapıldı.



"Taze Kâğıt İşler" sergisi

Farklı dönem ve farklı kuşaktan 15 san'atçının bir araya gelerek oluşturduğu "Taze Kâğıt İşler Sergisi", Uluslararası Plastik Sanatlar Derneğinde (UPSD) 9 Ocak'ta açılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri