Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Görüş

Barış Memiş..

Ne kadar da hasretmişiz böyle yerlinin yerlisi çocukları Trabzonspor formasıyla sahalarda görmeyi. En son Gökdeniz Karadeniz çıkmış altyapıdan böyle umut vaad eden. Onun altyapıdan çıktığı senelerdeki Trabzonspor da aynı bugünkü Trabzonspor gibiydi. Yönetimsel sıkıntılar baş göstermiş, teknik kadro sürekli değişiyor, transfer edilen oyuncular ise vasatın altında performans gösteriyordu. Daha 17 yaşındaki Gökdeniz ise tüm olumsuzluklara rağmen ortada altın gibi parlıyordu.

Kırıkkalespor maçını izlerken o yıllara gittim. 2000'li yılların hemen başına. Şimdi neredeyse aradan on sene geçmiş. Dile kolay on sene. Ve geride kalan on senede üstüne yazı yazacağımız bir genç çıkaramamışız altyapıdan. Galiba Barış Memiş on sene sonra yüzümüzü ak çıkaracak. Trabzonspor hala daha altyapısıyla övünmesini sağlayacak.

Kırıkkalespor maçı bu açıdan ne bir üç puan ne de Fortis'den kazanılacak puan müsabakasıydı. Barış Memiş için tertiplenen bir maçtı sanki. Oyun zekası, hızı, tekniği 30'lu yaşlardaki olgun bir oyuncuyu andıran Barış Memiş için bundan sonrası bize düşüyor.

Sakın ha, Barış'ı daha kazanmadık, onu erkenden kaybetmeyelim. Barış yolun başında bile değil. Buradan Barış'a da bir çift söz söylemek isterim:

Her ne kadar çok yetenekli olsan da unutma futbolda istediği başarıları yakalayamayan, istediği noktalara ulaşamayan binlerce yetenekli futbolcu, tarihte yerini aldı. Sen bir karar vermek zorundasın. Nerede olmak istiyorsun? Fatih ağabeyin gibi bir Türk futbolu yıldızı olarak yurt dışında mı, yoksa 3.ligde mi?

Karar senin Barış.

Kadir BIYIKLI

10.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

 Son Dakika Haberleri