Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

İran için ince mesaj

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Sean McCormack, İran'ın Türkiye'ye doğal gazı kesmesinin iki ülkeyi ilgilendirdiğini belirtti, ancak ''Bu tür şeylerin siyasi araç olarak kullanılması, bu rejimin yapısına ilişkin gerçek bir uyarı işareti'' dedi.


SADECE ASKERî YÖNTEMLE OLMAZ

ABD yönetiminin bir üst düzey yetkilisi, Beyaz Saray'daki Bush-Gül görüşmesinden sonra AA'ya yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK'ya karşı mücadelede

Cumhurbaşkanı Gül: Siyasi çözüm mümkün değil

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, terör örgütünün, Irak topraklarından Türkiye'ye sivilleri ve güvenlik güçlerini hedef alan saldırılar gerçekleştirdiğini b


  Soylu: Milletin değerleriyle bütünleşeceğiz

DP'nin yeni Genel Başkanı Süleyman Soylu mazbatasını aldıktan sonra parti genel merkezine geldi. Genel merkezde kurban kesilerek karşılanan Soylu kalabalık bir partili eşliğinde düzenlediği basın toplantısında milletin değerleriyle bütünleşen bir siyaset izleyeceklerini söyledi.


  'Süleyman'lar buluştu

Demokrat Parti Genel Başkanlığına seçilen Süleyman Soylu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i Güniz Sokak'taki evinde ziyaret etti.


  AİHM'den vicdanî red cezası

AİHM, Düşünce Suçuna Karşı Girişim sözcüsü Şanar Yurdatapan'ın açtığı davada Türkiye'yi, ifade özgürlüğünü ihlal ettiği için 6 bin YTL tazminata mahkum etti.


  Herkese bedava Kur'ân

Freekoran.com sitesi dünyanın her tarafına, isteyen herkese ücretsiz Kur'ân-ı Kerim gönderiyor.


  Yeni anayasa 82 Anayasasından daha geri

İstanbul Barosu Başkanı Kazım Kolcuoğlu, ''İktidarın hazırladığı anayasa, söylemleri çok büyük ama içeriğine baktığınız zaman 82 Anayasasından çok daha geri olduğunu görüyoruz'' dedi.


  Basın emekçileri hakları için direnecek

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Yönetim Kurulu, "'TGS'nin öncülüğündeki tüm basın emekçilerinin, başta fiili hizmet süresi zammı ve 212 sayılı Yasa'dan doğan hakları olmak üzere bütün hakları için basın özgürlüğünün teminatı adına direneceğini'' bildirdi.


  Erzurum -30'u gördü

Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkisini artırdı. Mevsimin en soğuk gecesi sıfırın altında 30 derece ile Erzurum'da yaşandı.


  Sigara yasağına jet uygulama

Kapsamı genişletilen sigara yasağını, İzmir'in Karaburun ilçesindeki eğitim kurumları uygulamaya başladı.


  Vecdi Gönül'den Hartum'a ziyaret

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, hayırsever Türkiye halkının bağışlarıyla Sudan'ın başşehri Hartum'da "Katarakt Projesi'nin" yürütüldüğü Türk Göz Hastanesi'ni ziyaret etti.


  Hem okuyup hem çalışıyorlar

Muş Endüstri Meslek Lisesi'ndeki öğrenciler, hem eğitim görüp, hem de kazanç sağlayarak ailelerine katkıda bulunuyor. Kimi öğrenciler ise döner sermayeden kazandıkları parayla, evlerinin geçimini temin ediyor.


  Engellilere netten meslekî eğitim

Ege Üniversitesi (EÜ) ve Element Eğitim Teknolojileri AŞ tarafından, engellilere mesleki beceri kazandırmayı amaçlayan ''Engelsiz Meslek Eğitimi Projesi'' (EMEP) projesi başlatıldı.


  Gazetecilerin çalışma şartları iyileştirilsin

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini kaydetti.


  Evlilik sorunlarına terapili çözüm

Uzman Psikolog, evlilik terapisti Dr. Bülent Budak, eşlerin birbirlerini "tapulu malları'' gibi görmelerinin evlilikte en önemli sorun olduğunu söyledi.


  Babalar da çocuğun eğitimine katılmalı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji tarafından düzenlenen geleneksel Ana-Baba Okulu'na veliler büyük ilgi gösterdi. 'Aile içi iletişim' konusunda seminer veren Prof. Dr. Ramazan Abacı, "Eğitim sadece annelerin işi değil, babaların da mutlaka çocukların eğitimine ciddi katkıda bulunmaları gereklidir" dedi.


  El ve ayak donmalarına karşı neler yapılmalı?

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ferruh Ayoğlu, "Kış aylarında el ve ayak donmalarında, donmuş kısımlar ovuşturulmamalı, nefesle ısıtılmalıdır'' dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri