Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail: Kan dökmeye devam

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, İsrail ordusunun, Filistinlilerin Kassam roketlerini durduruncaya kadar Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüreceğini ve yoğunlaştıracağını söyledi.


Abbas'tan sert çıkış

Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail'in özellikle Gazze Şeridi'ne artan saldırıları ve Batı Şeria'da yerleşim faaliyetlerini devam et

Ban Ki-mun artan şiddetten endişeli

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un Gazze, Batı Şeria ve İsrail'in güney kesiminde artan şiddetten endişeli olduğu belirtildi.


  Kenya'da şiddetin faturası çocuklara

UNICEF, Kenya'daki şiddet olaylarının bedelini çocukların ödediğini bildirdi. UNICEF'in yayımladığı bildiride, ülkede yapılan seçimlerin sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayan şiddet olayları yüzünden en az 100 bin çocuğun yerlerinden olduğunun düşünüldüğü belirtildi.


  Dünya bankasına bomba tehdidi

Dünya Bankası'nın Washington'daki bürolarının, bomba tehdidinde bulunulduğu için dün çalışmadığı açıklandı. Dünya Bankası'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, bomba tehdidinin telefonla yapıldığı ve olayın araştırıldığı belirtildi.


  Kaddafi: Birleşik Afrika kurulmalı

Libya lideri Muammer Kaddafi, "Kara kıta, (Birleşik Afrika Devletleri) olarak derhal birleşmezse başka Darfurlar olur" dedi.


  ABD'de seçimlere ilgi büyük

Amerika'da yapılan bir kamuoyu araştırması, halkın gerek önseçimlere gerekse de başkanlık seçimine, geçmiş yıllara oranla çok daha büyük ilgi gösterdiğini ortaya çıkardı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri