Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Kurumsal eğitimlerde ortak eğitim projesi

Yeni kamu ihale mevzuatı, kamu kuruluşlarında satın alma birimleri yetkili ve sorumlularının acil eğitime ihtiyaçları söz konusudur. 5018 sayılı Kamu Malî Yönetim Kanunu hakkında yeni uygulamaları hakkında planlanan eğitim programında Sosyal Etütler Derneği ile ortak bir proje olarak yürütülecektir.

Hastane Döner Sermayeleri, Kamu Kurumları (Belediyeler hariç) ve üniversitelerin üst yöneticileri, harcama yetkilileri, gerçekleştirme görevlileri, muayene kabul komisyonu üyeleri, ihale komisyon üyeleri ve ihale sürecinin her aşamasında görev alan bütün kamu görevlileri dâvetlidirler. Eğitim ve sınavlar sonucunda "Eğitim Sertifikası" verilecektir.

Programlardaki katılımcı sayısı eğitimin kalitesi açısından sınırlı tutulacağından kurumlara başvuru tarihi sırasına göre öncelik verilecektir.

Eğitim programının gerçekleşmesinde Sosyal Etüdler Derneği, YASEM'in organizasyon deneyimlerinden faydalanma talebi üzerine bu ortak proje üzerinde çalışmalar yapılmaktadır.

Kamu İhale Mevzuatı üzerinde 5 kitabı olan Sayıştay Baş Denetçisi sayın Saadettin Doğanyiğit'in vereceği eğitim programına Türkiye'nin bütün illerinde yukarıda adı geçen kuruluşların ilgilileri dâvet ediliyor.

En fazla 50 kişilik gruplar halinde yapılacak eğitim programlarının ilki 28 Ocak -1 Şubat 2008, diğeri 1 Şubat - 5 Şubat 2008 tarihleri arasında yapılacaktır.

Süreli eğitimlerde yeni gruplar ve

yeni programlarla devam ediyor

Ocak ayı programları olarak duyurulan programlardan;

. "Anlayarak Hızlı Okuma" eğitimleri başladı, devam ediyor. 5 hafta devam edecek

. "Kendini Tanıma Yolculuğu" Süreli eğitim programı, iş dünyası ve bürokrasiden oluşan özel yetişkin bir grup olarak 6 Ocak 2008'de başladı, devam ediyor. 4 hafta sürecek.

. "Çocuk ve Deha Eğitimi" her Cumartesi 12.30-15.00 arası devam ediyor. 8 hafta olarak planlanan eğitimin son iki haftasına girildi. Bitiminden sonra farklı ve yeni bir grup için tekrar başlatılması planlanıyor.

. Bursa temsilciliğimizden "Hızlı Okuma" konusunda süreli eğitim taleplerini iletti. Zaman ve tarih belirleme araştırması devam ediyor.

. Manisa'nın "Çocuk ve Deha Eğitimi"ni verecek eğitimcilerimizin Ankara dışında programı gerçekleştirebilmelerine engeller çıkmasından dolayı taleplerini karşılayamıyoruz.

YASEM İLETİŞİM

GMK BULVARI

38/8 MALTEPE-ANKARA

TEL:

0 (312) 232 65 91 - 232 65 92

WEB:

www.yasemgelisim.com

E-POSTA:

[email protected]

19.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Başlıklar

  Dört boyutlu beyin modeli

  Geliştiren küçük şeyler

  Yaşanmış özgürlüklerden

  Kurumsal eğitimlerde ortak eğitim projesi


 Son Dakika Haberleri