Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yanal: Beyin cerrahi olmak istedim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Özel Ata Koleji'nde düzenlenen panele katılarak öğrencilerin sorularını cevapladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kısa süre içerisinde transfer çalışmalarının sonucunu almak istediklerini söyledi. Yanal, Trabzon'da Özel Ata Koleji'nde düzenlenen panele katılarak öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrenciler tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Yanal, Trabzonspor'un hedeflerine uygun transferler yapmak istediklerini belirterek, ''Kalıcı hedeflerle başarıya ulaşmak için uygun oyuncular almak amacındayız. Yönetim kuruluyla bu konuda beraberce çalışılıyoruz. Kısa süre içinde bu çalışmaların sonucunu almak istiyoruz'' dedi.

Yanal, Trabzonspor'un Türk futbolunda önemli bir yerinin bulunduğunu ifade ederek, ''Trabzonspor, Anadolu'dan şampiyon olan tek takım. Bir Trabzon gerçeği var. Trabzonspor, futbolu kendi kentinde her şeyiyle yaşayan ve yaşatan bir kulüp. Böyle bir takımda olmak, görev yapmak bence önemli'' diye konuştu.

Trabzonspor'un oyuncu yapısı ve kalitesiyle geçmiş dönemlerde başarılar yakaladığını kaydeden Yanal, ''O dönemde organizasyon, oyuncu kalitesi başarı için uygundu. Ondan sonra rakiplerin önde olması, Trabzonspor'un o adımlara yetişememesi nedeniyle aynı başarı yakalanamadı. Bunun için kendi gerçekleriyle Trabzonspor'un organizasyona ihtiyacı var'' dedi.

Dünyada futbol gerçeklerinin olduğunu belirten Yanal, şunları söyledi: ''Hepimiz futbola ofansif bakıyoruz. Ofansif olarak baktığımızda ciddi şekilde gözümüzü okşayan oyuncular ve yaptıkları hareketler var. Bunlara Ronaldinho ve Messi'yi örnek verebiliriz. Bu oyuncular şova yönelik, göze hoş gelen oyuncular. Bir taraftan da olağanüstü yüksek karakter çizip 39-40 yaşına kadar oynayan oyuncular var. Maldini bunu başarmış bir oyuncu.''

Yanal, teknik direktör Şenol Güneş'in futbol geçmişi ve teknik direktörlük başarılarıyla Türk futbolunda önemli bir karakter olduğunu da belirtti. Ersun Yanal, hayatında en fazla beyin cerrahı veya pilot olmak istediğini kaydetti. Bugüne dek yüzme, basketbol, voleybol, atletizm ve su sporları yaptığını belirten Yanal, en çok su sporlarını sevdiğini ve dalgıçlık yaptığını da söyledi.

19.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Holosko sahne alıyor

  Yanal: Beyin cerrahi olmak istedim

  Necati Ateş ayrıldı

  Giray gitti, Vural geldi

  Sivas, İstanbul Belediye önünde

  Alex ve Semih G.Antep'te gol sözü verdi

  Antalyaspor'u Süper Lig heyecanı sardı

  Haluk Ulusoy


 Son Dakika Haberleri