Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex ve Semih G.Antep'te gol sözü verdi

Fenerbahçe'nin golcü futbolcuları Alex ve Semih, Gaziantepspor maçı için gol sözü verdiler.

Kulübün resmi internet sitesinde açıklamada bulunan iki futbolcudan Alex, gol atmanın önemli olduğunu belirterek, ''Biz Semih'e gol attırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Biz biliyoruz ki, Semih'in attığı gollerle Fenerbahçe galip geliyor. Semih'in iyiliği Fenerbahçe'nin iyiliğidir'' dedi.

Kaptan Alex, Gaziantepspor maçıyla birlikte üzerlerindeki kara bulutları bir şekilde dağıtmak istediklerini ifade ederek, ''Golü kimin atığı önemli değil. Takım oyununda kazanmanın en önemli şartlarından biri de gol atmak. Bu Semih olur, ben olurum, başka biri olur, hiç fark etmez. Takım olarak, Gaziantepspor maçıyla birlikte yeniden yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum. Goller yeniden gelmeye başlayacak'' diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımın golcüsü Semih ise Gaziantepspor maçıyla, gollere bıraktıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi. Şanlıurfaspor maçında taraftarların oyuncuları ıslıklamasının herkesi çok üzdüğünü kaydeden Semih, ''Bütün oyuncular bu tür davranışlardan etkileniyor. Ama hiçbirimiz onlara kırgın değiliz, çünkü bizden beklenen oyunu sahaya yansıtamadık. Sezona da kötü başlamıştık, ikinci yarıya da kötü başladık. Ama ligi kötü bitireceğimizi düşünenler çok büyük hayal kırıklığı yaşayacak. Çünkü kadro yapımızla Türkiye'nin en iyi ve büyük takımı olmayı sürdürüyoruz'' diye konuştu.

19.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Holosko sahne alıyor

  Yanal: Beyin cerrahi olmak istedim

  Necati Ateş ayrıldı

  Giray gitti, Vural geldi

  Sivas, İstanbul Belediye önünde

  Alex ve Semih G.Antep'te gol sözü verdi

  Antalyaspor'u Süper Lig heyecanı sardı

  Haluk Ulusoy


 Son Dakika Haberleri