Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın en iyi dönemi

Ligde Kasımpaşa'yı yenerek 19. haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, son 5 yılın en iyi 2. yarı başlangıcını yaptı. Kartal, şampiyon olduğu 2002-03 sezonundan bu yana ilk defa ligin ikinci yarısındaki ilk iki maçını da kazandı. Asbaşkan Erdoğan, "Bu sezon şampiyonluğa ulaşacağız" dedi.

Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa'yı yenerek 19. haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, son 5 yılın en iyi 2. yarı başlangıcını yaptı. Siyah-beyazlılar, şampiyonluğa ulaştığı 2002-03 sezonundan bu yana ilk kez ligin ikinci yarısındaki ilk iki maçını da kazandı. Bu sezon ikinci yarıya Konyaspor galibiyeti ile başlayan ''Kara Kartallar'', Kasımpaşa karşısında da 3 puana 4 golle ulaşarak, 18 ve 19. haftaları 3'er puanla kapama başarısı gösterdi. Siyah-beyazlılar, 2006-07, 2005-06, 2004-05 ve 2003-04 sezonlarında, ikinci yarının ilk iki maçını birden kazanamamış, 2002-03 sezonunda ise 18. haftada Bursaspor'u, 19. haftada da Kocaelispor'u yenmişti.

ERDOĞAN NE DEDİ?

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kasımpaşa karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen, çok iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Levent Erdoğan, maça istedikleri gibi başlamadıklarını ifade ederek, ''2-0 geriye düştükten sonra geçici bir moral bozukluğu yaşasak da şampiyonluğu hedeflemiş bir takımın azmi ve gayretiyle takım düzenini bozmadan 4-2 kazandık ve hedeflediğimiz puanları aldık'' dedi.

İKİ KUPAYI DA ALACAĞIZ

Cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle savunmada sıkıntı yaşadıklarını anlatan Erdoğan, ''Savunma oyuncularımızın cezaları bittiğinde ve sakatlıkları geçtiğinde, ayrıca arayış içerisinde olduğumuz yabancı savunma oyuncusunu transfer edebildiğimiz taktirde yolumuz açık olacaktır'' diye konuştu. Erdoğan, bu sezon hem Fortis Türkiye Kupası hem de Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu hedeflediklerini belirterek, ''Takımımız ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptı. Bundan sonra da performansımızı artırarak özlemini çektiğimiz şampiyonluğa bu sezon kavuşacağımıza inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Nobre hızlı başladı

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Nobre, ligin ikinci yarısındaki ilk iki maçta attığı gollerle takımının bu yarıdaki en golcü oyuncusu oldu. Ligin ilk yarısında sadece 1 gol atabilen Nobre, ikinci yarıda ise iki maçta 3 gol atarak 2008 yılına da iyi bir başlangıç yaptı. Sezonun ilk yarısında zaman zaman yedek kalan ve bu sezonki ilk golünü 8. haftada Gençlerbirliği maçında atan Nobre, kalan 9 maçta ise suskun kalmıştı.

21.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın en iyi dönemi

  Sivasspor deplasmanda 4. galibiyetini aldı

  Yanal'a göre kötü günler atlatılacak

  Magic'i Hidayet uçurdu

  Nihat boş geçmiyor

  A.Gücü, Denizli'den 1 puan kaptı: 1-1

  Kayseri, Konya'yı rahat geçti: 3-0

  Ankara, Vestel'i boş gönderdi: 1-0

  G.Birliği, Rize'yi gole boğdu: 4-1

  Sivas geliyor


 Son Dakika Haberleri