Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas geliyor

Lig başlarken ne futbol kamuoyu, ne de Sivassporlular düşük bütçeyle kurulmuş bu takımın şampiyonluk yarışının içinde olabileceğini düşünemezlerdi herhalde. Hedef UEFA'ya katılıp Sivas'a bir Avrupa takımı getirmekti ki, bu bile zor görünüyordu. Ancak daha şimdiden bu hedefe ulaşıldı.

Sivasspor ligin zirvesinde ve aldığı sonuçlarla hem Türkiye de, hem de Avrupa'da kendinden söz ettiriyor. Sahasındaki bütün maçları kazandığı ve 3 büyüklerin de Sivas'a geleceği düşünülürse son haftalara kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağı kesin gibi görünüyor.

Gerek Başkan Mecnun Odyakmaz gerek teknik tidektör Bülent Uygun'un olumlu açıklamaları ile Sivasspor taraftarının olgun ve efendi tavrı hemen her sporseverin sempatisini kazanmış durumda. Birçok kişi Sivas'ın şampiyon olmasını istediklerini gönülden ve içten ifadelerle dile getiriyorlar. 4 Eylül Stadında şimdiye kadarki maçlarını kazanan Sivasspor için bu haftaki Fenerbahçe maçı son derece önemli. Ya kazanıp liderliği pekiştirecek ve başarının tesadüf olmadığını gösterecek, ya da ben amacıma ulaştım deyip ilk 4'teki yerini muhafazaya çalışacak.

Ligde şampiyonluğu çok isteyen bir görüntü sergileyen Beşiktaş'ın defans sıkıntısı devam ediyor. Bu sezon 6. defa yenik duruma düştükleri maçları kurtardılarsa bunu yabancı oyuncularına borçlular. Kasımpaşa maçında özellikle Tello, Delgado ve Cisse taraftara "Bizler inandık siz de inanın" der gibiydiler. Beşiktaş, Bobo'nun formsuzluğuna rağmen Nobre'nin "iyi" durumda olmasının yanında defansını hallederse Sivas'la beraber ligi daha heyecanlı hale getirecektir.

Nidai PAKSOY

21.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın en iyi dönemi

  Sivasspor deplasmanda 4. galibiyetini aldı

  Yanal'a göre kötü günler atlatılacak

  Magic'i Hidayet uçurdu

  Nihat boş geçmiyor

  A.Gücü, Denizli'den 1 puan kaptı: 1-1

  Kayseri, Konya'yı rahat geçti: 3-0

  Ankara, Vestel'i boş gönderdi: 1-0

  G.Birliği, Rize'yi gole boğdu: 4-1

  Sivas geliyor


 Son Dakika Haberleri