Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tümer Metin Larisa'da

F.Bahçe'nin milli futbolcusu Tümer Metin'in, Yunanistan'ın Larisa takımı ile prensipte anlaştığı bildirildi. Yunun basını, transferi ''çok önemli'' olarak niteledikleri haberlerinde, Türk oyuncunun Larisa'nın orta sahada ihtiyaç duyduğu desteğe en iyi cevabı verebilecek isim olduğu görüşünde birleştiler.

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin'in, Yunanistan'ın Larisa Takımı ile prensipte anlaştığı, gün içinde sözleşme imzalanmasının beklendiği iddia edildi. Atina'da yayımlanan Ethnos Gazetesi, Türk oyuncunun önceki gün Yunanistan'a geldiğini ve kariyerini önümüzdeki yaza kadar Larisa takımında sürdürme kararı aldığını kaydettiği haberinde, Yunan Kulübü'nün Tümer Metin ile gün içinde yollarını birleştirmesinin beklendiğini yazdı.

KÜME MÜCADELESİ VERİYOR

Öte yandan, Yunan-basın yayın organları, Tümer Metin'in transferini ''çok önemli'' olarak niteledikleri haberlerinde, Türk oyuncunun Larisa'nın orta sahada gereksinim duyduğu desteğe en iyi cevabı verebilecek isim olduğu görüşünde birleştiler. Larisa, 2007-2008 sezonunda, 16 takımlı Yunan 1. liginde, AEK (39), Olympiakos (38), Panathinaikos (37), Asteras Tripolis (30), Aris (29), PAOK (23), Panionios (22), Ksanthi (22), Atromitos (21), İraklis (18), Livadiakos (18) ve Veria (17) takımlarının ardından 16 puanla 13. sırada yer alıyor. Larisa'yı, OFİ (15), Apollon Kalamarias (15) ve Ergotelis (12) izliyor.

25.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tümer Metin Larisa'da

  Alex: Türkiye'de Maldonado kalitesinde bir futbolcu yok

  Fenerbahçe Schalke'yi bırakacak Mesut Özil'in

  Hidayet Magic'i zafere taşıdı

  Madalyasını rakibine verdi

  Beşiktaş Cola'ya sponsor desteği

  Kıran kırana


 Son Dakika Haberleri