Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kıran kırana

1. Lig'de Elazığspor alt sıralardan kurtulma çabası verirken geçen hafta Eskişehirspor'a 4-2 mağlup olmuş ve taraftarlarını üzmüştü. Kartalspor karşısında 2-1 galip gelerek önemi büyük bir 3 puan alarak hem taraftarlarını hem de teknik heyeti sevindirmiş oldu.

Malatyaspor ise alt sıralardaki Mardinspor'la yenişemedi. Sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayan Malatyaspor önümüzdeki haftalar için tehlike sinyalleri vermeye başladı.

İzmir derbisinde gol sesi çıkmadı, Karşıyaka ile Altay birer puana razı oldu. Lider Antalya'nın Ufuk Ateş'i var, Samsun'u 4 golle uğurladılar. Ordu, Sakarya deplasmanında aldığı 2-2 lik skorla taraftarlarını sevindirdi. Zirvenin yakın takipçisi Eskişehir, sahasında Antep'le berabere kalarak yarışta büyük bir avantajı kaçırmış oldu.

Ligin üstü de altı da karmakarışık. Ligden düşmemek adına canını dişine takanlar ve liderliğe oynayan takımlar sezon sonuna kadar zorlu mücadelelere girecekler.

Antalyaspor bu hafta Malatya deplasmanına çıkacak. Bu maçı Antalyaspor alır gözüyle bakılsa da, Malatyaspor'un da skoru değiştirecek önemli futbolcuları var. Elazığ istikrarı sürdürdüğü takdirde ligde kalıcı olacaktır. Bu hafta Giresunspor'u yenerlerse bir adım daha ilerleyecekler.

Diyarbakır sessiz sedasız ilerlerken ligin iyi takımlarından Kocaeli'yi mağlup etmeyi başardı. Puanını 30'a çıkartdı ve Süper Lige çıkmaması için hiçbir sebep görmemekteyim. Bu hafta Orduspor'u mağlup edebilirler. Mardinspor bu hafta Eskişehir'i ağırlayacak, galip geldikleri takdirde ligin altı tam ateş çemberine dönüşecek.

Said YALÇIN

25.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tümer Metin Larisa'da

  Alex: Türkiye'de Maldonado kalitesinde bir futbolcu yok

  Fenerbahçe Schalke'yi bırakacak Mesut Özil'in

  Hidayet Magic'i zafere taşıdı

  Madalyasını rakibine verdi

  Beşiktaş Cola'ya sponsor desteği

  Kıran kırana


 Son Dakika Haberleri