Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Pazar tezi

1. İddialar doğru ise;

Birilerinin, aslında (sözde) aynı düşüncede, aynı safta göründükleri kişileri öldürebilmesi, kurumlara saldırabilmesi, bomba atabilmesi size neyi hatırlatır, ne düşündürtür?



Çete için bu ne biçim yasak?

Ergenekon çetesi hepimizle alay eder gibi çalışıyordu. Göz göre göre, açıkça suikast girişimlerine isimleri karışıyor, orada burada bomba patlatıyorlardı.



Kemalist olmama hakkı

Hatırlarsınız, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi ve Liberal Düşünce Topluluğu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Atilla Yayla'nın, 2006 yılında AKP İzmir teşkilatının düzenlediği bir paneldeki sözleri nedeniyle başına gelmedik kalmamıştı.



Başörtüsü, yeni anayasa ve...

Tek bir ağaca bakmaktan ormanı görememek... Türkiye, medyanın da büyük katkılarıyla çoğu zaman bu durumlara düşmüştür. Gerekli veya gereksiz bir tek mesele ile gündem işgal edilerek, diğer pek çok konunun tartışılması ve anlaşılması hep önlenmiştir, önlenebilmiştir!..



Çözüm, yürütme-idare ekseninde

Üniversitelerde uygulanan başörtüsü yasağının hiçbir açıdan iler tutar tarafı olmadığı çoktan anlaşılmış durumda. Artık herkes biliyor ki, bu yasağın kalkması Türkiye'yi "medeni ülkeler"deki medeni uygulamaları paylaşan bir ülke haline getirecek. Bırakın dünyanın diğer bölgelerini, Avrupa Konseyi içinde yer alan ülkeler içinde sadece Türkiye'nin bu yasakta ısrar etmesi bile tek başına, anlaşılır bir tutum değildir.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri