Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail'in duvarları da yıkılır

İsrailli ve İsrailli-Arap barış örgütlerinin üyeleri ve barış eylemcilerinden oluşan kalabalık bir grup, İsrail ile Gazze Şeridi arasındaki sınır geçiş noktası Erez'de toplanarak, İsrail hükümetine "Gazze'de ablukayı kaldır" çağrısında bulundu. Grup, getirdiği yiyecek paketlerini, Gazze'dekilere teslim edilmek üzere sınır kapısına yığdı.


Suharto öldü

Bir süredir sağlık durumu ağırlaşan eski Endonezya diktatörü Suharto'nun öldüğü bildirildi.

Rift Vadisi kan akıyor

Kenya'nın Rift Vadisi eyaletinin bir şehrinde daha kabileler arasında çatışma başladığı, ilk belirlemelere göre 7 kişinin öldüğü bildirildi.


  Tarihî lider Habaş da tarih oldu

Hamas, Filistin dâvâsının eski isimlerinden ve radikal nitelikteki Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nin (FHKC) lideri George Habbaş'ın ölümünün "büyük bir kayıp'' olduğunu açıkladı.


  Obama yine öne geçti

ABD'de başkanlık yarışı sürerken Demokrat Parti'nin South Carolina eyaletinde yaptığı ön seçimde siyah senatör Barack Obama, partinin en iddialı ismi senatör Hillary Clinton karşısında büyük bir zafer kazandı.


  Kouchner'den Ruanda itirafı

Fransa Dışişleri Bakanı Bernard Kouchner, Fransa'nın Ruanda'da "siyasî bir hata yaptığını" ancak 1994'deki katliâm süresinde "Fransa'nın askeri bir sorumluluğu olmadığını" belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri