Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Kartal ağır yaralı: 2-0

Kayserispor, kendi sahasında Koray ve Gökhan Ünal'ın golleriyle Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu.

Süper Lig'de yapılan maçta Kayserispor, Beşiktaş'ı 2-0 yendi. 4. dakikada, Kayserispor'un sağdan geliştirdiği atakta, ceza alanına kadar giren Cangele, uygun pozisyonda topu dışarı attı.1-0. dakikada, Beşiktaş ceza alanında oluşan karambolde, Iglesias'ın rövaşata vuruşunda top, az farkla üstten dışarı gitti.15. dakikada, Nobre müsait pozisyonda topu kaleye atmak yerine Ricardinho'ya aktardı. Ricardinho, uygun pozisyondan yararlanamadı. 25. dakikada, Mehmet Topuz'un serbest vuruşunda Rüştü, topu 2 hamlede yakalayabildi. 26. dakikada, Tello'nun serbest vuruşunda top az farkla dışarı gitti. 38. dakikada, Ricardinho'nun aşırtma ortasında topla buluşan Tello, uygun pozisyonda meşin yuvarlağı direğin dibinden dışarı attı. 45. dakikada, Cangele'nin sağdan yaptığı ortada Koray, topu şık bir vuruşla Beşiktaş ağlarına gönderdi. İkinci yarıda zaman zaman gergin anlar yaşandı. 50. dakikada, Ricardinho'nun ceza alanının dışından attığı sert şutta top direğin üstünden dışarı gitti.54. dakikada, Iglesias'ın orta alandan uzattığı pasla buluşan Cangele, ceza alanına girdi. Cangele'nin sert şutunda top direğin dibinden dışarı gitti.

59. dakikada, Mehmet Eren'in soldan ortasına ceza alanında yükselen Iglesias'ın kafa vuruşunda top kaleci Rüştü'nün elinden dışarı çıktı.62. dakikada, Mehmet Topuz'un soldan sert şutunda top az farkla dışarı gitti.

70. dakikada, Kayserispor ceza alanında topu koluyla alıp 2. sarı kartını gören Tello, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90. dakikada Turgay'ın pası ile ceza alanına giren Gökhan Ünal, yerden yaptığı vuruşla topu Beşiktaş ağlarına göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü attı.Karşılaşma Kayserispor'un 2-0 üstünlüğü ile bitti. İst.B. B.: 2 Çaykur Rize: 1 30. dakikada Çaykur Rizespor öne geçti. Riberio cezasahası içinde topla buluştuktan sonra sert vurdu. Top kaleci Mehmet Ali'nin bacaklarının arasından filelerle buluştu. 1-0. 37. dakikada İbrahim Akın, ceza alanı içindeki Adriano ile paslaştı. Tekrar topla buluşan İbrahim Akın düzgün bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1. 67. dakikadaatılan uzun pasta Kürşat'ı aşan topa ceza alanı içinde müdahale eden İbrahim Akın'ın ayak koyduğu top kaleci Gonzalez'i geçerek filelere gitti: 2-1

10.02.2008


 

Trabzonspor'da şok

Trabzonspor'un dün yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şok gelişme yaşandı. Yönetim Kurulu ve denetleme kurullarının faaliyetleri üyeler tarafından onaylanmadı. Salona gelen üyeler arasında yapılan oylama sonucunda yönetimin faaliyetleri 169 evet oyuna karşılık 243 hayır oyuyla ibra edilmedi.

Trabzonspor Kulübü'nün Genel Kurulu'nda üyelerin onayına sunulan yönetim kurulu faaliyet raporu kabul edilmedi.19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurul'da, Yönetim Kurulu idari ve mali faaliyet raporları okundu. Raporların okunmasının ardından üyelerin onayına sunulan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, üyelerin 169 evet oyuna karşın, 243 red oyunla kabul edilmedi.

MAHKEMEYE TAŞINDI

Trabzsonspor tarihinde bir ilk olduğu belirtilen bu kararın, yeni yönetim kurulu seçimi yapılmasına engel teşkil etmediği, mevcut yönetim kurulunun faaliyetlerinin yargıya taşınması anlamına geldiği belirtildi. Faaliyet raporunun kabul edilmediğinin duyurulması üzerine salondaki üyeler kararı alkışlarla karşıladılar. Kararın açıklanmasının ardından mevcut yönetim kurulu üyeleri salonu terk etti. Genel kurulu izleyen başkan adayları Sadir Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu ile beraberindekiler de salondan ayrıldılar.

ALBAYRAK GELMEDİ

19 Mayıs Spor Salonu'ndaki kongrede ilk olarak Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, kısa bir konuşma yaparak yeni gelecek yönetim kuruluna başarılar diledi. ardından Cengiz Çebi başkanlığında divan başkanlık kurulu oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin, Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim kurulunun idari ve mali raporlarını okudu. Mevcut başkan Nuri Albayrak Trabzon'da olmasına rağmen salona gelmezken, yönetim kurulu üyeleri kendilerine ayrılan bölümde yer aldı. Genel kurulda seçimler yarın yapılacağı için üyeler, kongrenin ilk gününe ilgi göstermemesi dikkat çekti. Başkan adaylarından Sadri Şener'de genel kurulun başlamasından itibaren salondaki yerini aldı.

10.02.2008


 

Zico: Şampiyon olmalıyız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, ''En iyisi olduğumuzu kanıtlamak, yani şampiyon olmak istiyoruz'' dedi.

Sarı-lacivertli futbol takımının,bugün Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maç öncesi Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesine açıklamalarda bulunan Brezilyalı teknik adam, rakiplerinin sahada agresif bir oyun sergileyeceğini düşündüğünü ifade etti. Yeni transfer Maldonado'nun uyum sürecini tamamladığını belirten Zico, Şilili futbolcuyu bugünkü maçın gidişine göre sonradan oyuna alabileceğini kaydetti. Zico, ''Maldonado uyum sürecini tamamlıyor ve tabii ki şansı var. Arkadaşlarına da günden güne daha çok alışıyor. Fiziksel durumu gayet iyi. Ancak Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında Mehmet Aurelio ve Selçuk'u oynatacağım. Eğer ters bir durum olursa Maldonado da şans bulabilir'' dedi.

10.02.2008


 

Fenerbahçe Oftaş'ı ağırlıyor

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bugün kendi evinde ağırlayacağı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenerek, zirve yarışında kayıp vermemek amacında.

Fenerbahçe bu sezon Kadıköy'de oynadığı 10 lig maçından 8'ini kazanıp, 2'sinde berabere kalan ve rakiplerine hiç mağlup olmadı. Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalısı Lugano ile sakatlığı bulunan Semih forma giyemeyecek. Teknik direktör Zico'nun, yeni transfer Maldonado'yu 18 kişilik maç kadrosuna alması, savunmada Lugano'nun yerine Yasin'e, forvette Semih'in yerini ise Kezman'a görev vermesi bekleniyor.Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek.

10.02.2008


 

G.Antep-Sivas

Gaziantepspor ile Sivasspor bugün ligde 6. kez karşı karşıya gelecek.

Süper Ligde zirve mücadelesi veren Sivasspor ile üst sıralara yükselmek isteyen Gaziantepspor, bugün saat 13.30'da Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda karşılaşacak. Mücadeleyi Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Bu sezonun ilk yarısında Sivas'ta oynanan maçtan Sivasspor 20 galip ayrılmıştı.

DİĞER MAÇLAR

13.30 Denizli-Konya: Cüneyt Çakır

13.30 Ankara-Kasımpaşa: Hakan Özkan

13.30 G.Birliği-A.Gücü: Aytekin Durmaz

15.00 Trabzon-Bursa: Selçuk Dereli

10.02.2008


 

Kerem'li Real Madrid zirvede

İspanya Basketbol Kral Kupası'nda Akasyavu Girona'yı 73-60 yenen Real Madrid yarı finale yükseldi.

Real Madrid'de ilk 5'te sahaya çıkan Kerem Tunçeri, 25 dakika oyunda kalırken, 8 sayı, 2 ribaunt ve 2 asist istatistiği kaydetti. İspanya Birinci Basketbol Ligi'nde ilk 8 takım arasında düzenlenen ve bu yıl Vitoria kentinde yapılan Kral Kupası'nda Real Madrid-DKV Joventut ve TAU Ceramica-İurbentia Bilbao arasındaki yarı final maçları gazetemiz baskıya verildiği saatlerde oynanıyordu. Bu arada, ACB ligindeki diğer Türk basketbolcu Ersan İlyasova'nın forma giydiği AXA Fc Barcelona, Iurbentia Bilbao'ya 70-69 yenilerek elendi. Ersan, maçta sadece 4 dakika oyunda kalıp, istatistik kaydedemedi. Kral Kupası'nda final bu akşam oynanacak.

10.02.2008


 

Şampiyon tekvandocuya ödül

İDünya Tekvando Şampiyonu Bahri Tanrıkulu’na Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 5 bin YTL’lik para ödülü verdi.

Antalyalı Bahri Tanrıkulu’nun geçtiğimiz yıl, Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen organizasyonda Dünya Tekvando Şampiyonu olması tüm Türkiye ve Antalya’da büyük bir sevinçle karşılanmıştı.. Bahri Tanrıkulu’nun şampiyonluğunun ardından Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi de şampiyon sporcuya para ödülü verilmesini kararlaştırmıştı. Bahri Tanrıkulu, 5 bin YTL’lik para ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in elinden aldı ve ödül için başkan Türel’e teşekkür etti. Tanrıkulu, 2008’de düzenlenecek olimpiyatlarda da olimpiyat şampiyonu olarak Antalya’ya dönmek istediğini söyledi.

Müşerref AKSOY

10.02.2008


 

Milli tenisçi İlhan çeyrek finalde elendi

Milli tenisçi Marsel İlhan, Almanya'da katıldığı turnuvada çeyrek finalde elendi.

Taç Spor Kulübü sporcusu Marsel İlhan, Stuttgart'ta gerçekleştirilen 10 bin dolar ödüllü F5 Futures turnuvasında, çeyrek finalde Belçikalı Jeroen Masson ile karşılaştı. Müsabakayı 61 ve 76'lık setlerde 20 yitiren Marsel İlhan, turnuvaya çeyrek finalde veda etmek zorunda kaldı.

10.02.2008


 

Filede F.Bahçe- Eczacıbaşı derbisi

Bayanlar Birinci Voleybol Ligi'nde ilk yarının son haftası bugün İstanbul'da dev bir maça sahne olacak.

Ligde zirve mücadelesi veren Eczacıbaşı Zentiva ile Fenerbahçe Acıbadem takımları yarın kozlarını paylaşacak. Eczacıbaşı Spor Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşma D Spor'dan naklen yayınlanacak.

10.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri