Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İran gazı yine durdu

Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, İran’dan doğalgaz akışının “azaldığını ve durduğunu” açıkladı. Güler, “Biliyorsunuz. Yine aşırı soğuklar etkili oldu. Şu anda gaz gelişiyle ilgili arkadaşlarımız görüşüyorlar. Gelen miktar azaldı ve durdu, ama projelerle ilgili görüşmelerimiz sürüyor biliyorsunuz” dedi.


ATO: Vergi barışı genişletilerek uygulansın

ATO Başkanı Aygün, “Bazı Kamu Alacaklarının Uzlaşma Yolu ile Tahsili Hakkında Kanun Tasarısı’’yla sadece ihtilaflı vergi ve cezalar için uzlaşma kolay

Gebze-İzmir otoyoluna onay

Ulaştırma Bakanlığının hazırladığı 6 yeni otoyol projesinden ilki olan ve körfeze bir köprü yapımını da kapsayan Gebze-İzmir güzergâhında yapılacak ot


  Mağdur tüketiciler hakem heyetine başvurmalı

Tüketici Derneği (TÜKEDER) Başkanı Avukat Necati Yentürk, vatandaşların Tüketici Sorunları Hakem Heyeti konusunda yeterince bilgi sahibi olmadığını söyledi.


  Ocak’ta 2.5 milyar dolar dış borç ödedik

Hazine, gelecek hafta 572,7 milyon dolar genel bütçe ve hazine garantili dış borç ödemesinde bulunmaya hazırlanırken, Ocak ayı dış borç ödeme miktarının yaklaşık 2.5 milyar dolar olduğu belirtildi.


  Her müteahhit her inşaatı yapamayacak

Bayındırlık ve İskan Bakanlığının üzerinde çalıştığı müteahhitlere yönelik sertifikasyon sistemi çerçevesinde, mesleğe sınıflandırma getirilmesi öngörülüyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri