Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Tarihçilerin gözüyle 2. Abdülhamid

Eminönü Belediyesi tarafından düzenlenen anma programında bir araya gelecek olan tarihçi ve akademisyenler ölümünün 90. yıldönümünde Sultan 2. Abdülhamid’i anlatacak. Divanyolu’nda bulunan türbesinde düzenlenecek anma programına çok sayıda tarihçi katılıyor.



“Zeyrek” yenileniyor

İstanbul'un 2010 Kültür Başşehri seçilmesindeki en önemli etken zengin kültürünün yanı sıra bu kültürün yansıtılmasını sağlayan tarihî yapılar hiç kuşkusuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarihe de kültüre de sahip çıkıyor. Hanlar Bölgesi'nin ve Zeyrek'in yenilenmesi projeleri de bunu ispatlıyor.



Kösmene’den “Namazın Sırları” konferansı

Anamur Yeni Asya Temsilciği ve İmam Hatip Mezunları ve Din Görevlileri Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri “Namazın Sırları” konferansı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.



AA'nın "içinden" bir sergi

Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğü çalışanlarının eserlerinden oluşan fotoğraf sergisi açıldı



Belediyeden köylere kitap

Mardin Belediyesi tarafından 2 yıl önce kurulan belediye kütüphanesinde toplanan kitaplar köy okullarında bulunan kütüphanelere bağışlanıyor.



Hoca’nın takıları hazır

Bir kuyumculuk firması Nasreddin Hoca’nın 800. doğum yılı sebebiyle hazırladığı Nasreddin Hoca takı koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri