Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Barak Türkiye’de, İsrail askerleri Gazze’de

İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak, Millî Savunma Bakanı Vecdi Gönül’ün resmî konuğu olarak dün Ankara’ya geldi. Barak, özel uçakla geldiği Esenboğa Havaalanı’nda Tuğamiral Hakan Eraydın tarafından karşılandı.


Pattani Müslümanları özerkliğin kıyısında

Tayland’da yeni hükümet, güneydeki Müslümanlara ve Malezya kökenlilere bir tür özerklik vermeye hazır olduğunu bildirdi.

ABD, Chavez ile Molla Ömer’i ciddiye almadı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez’in petrol ihracatını kesme tehdidiyle, Taliban lideri Molla Ömer’in ‘’Afganistan’da zafe


  140 bakan ajan çıktı

Bulgaristan’da, 1989 yılında yaşanan rejim değişikliğinden bugüne kadar geçen sürede görev yapanlardan toplam 140 bakan ve bakan yardımcısının komünist dönemi ajanı olduğunu ortaya çıktı.


  Sarkozy dibe vurdu

Fransa’da yapılan bir kamuoyu araştırması, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin arkasındaki halk desteğinin giderek azaldığını ortaya koydu.


  Zebari: Türkiye’nin operasyonları tehlikeli değil

Bir dizi resmî temaslarda bulunmak üzere Moskova’ya gelen Irak Dışişleri Bakanı Hoşyar Zebari Türkiye’nin Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonun hedefinin belli olduğunu, bunun bölge halkı için tehlike oluşturmadığını söyledi.


  Aborjinler 107 yıl sonra mecliste gösteri yaptı

Avustralya yerlileri Aborjinler, 107 yıl aradan sonra ilk kez Avustralya parlamentosunda gösteri düzenledi.


  ABD’de 2050 yılında beyazlar azınlık olacak

Pew Araştırma Merkezi adlı Amerikan kuruluşu tarafından yapılan araştırmaya göre, göç sebebiyle ABD’de şu an üçte iki oranındaki beyazlar, 2050’de Amerikan nüfusunun yüzde 47’sini oluşturacak.


  Uzayda Avrupa için tarihî gün

Avrupa Uzay Ajansının (ESA) 2 milyar dolar değerindeki laboratuvarı Columbus’un, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) bağlantısı içerden ve dışardan çalışan astronotlarca başarıyla yapıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri