Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Emeklilerden zam eleştirisi

Türk Emekli-Sen ve Birleşik Emekliler Derneği tarafından yapılan ortak açıklamada, son dönemde bazı ürünlere yapılan zamlar eleştirilerek, "Çay kaşığı ile verdiler, kepçe ile alıyorlar’’ denildi.


Sanayide tıkanma sinyalleri

Demokrat Parti tarafından hazırlanan “Ekonomi Raporu”nda, “küresel ekonomiye entegre olan Türkiye’nin sanayileşmede tıkanma sinyalleri verdiğine” dikk

Araç ruhsatları yenileniyor

AB uyum çalışmaları kapsamında, trafik tescil belgeleri yenileniyor. Eski belgeleri değiştirme zorunluluğu getirmeyen uygulama ile 2 Şubat’tan sonra a


  Dünya Bankası'ndan TEDAŞ'a 205 milyon euro kredi

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) ile Dünya Bankası (DB), önceki gün 205 milyon euro (269.4 milyon ABD doları eşdeğeri) tutarında ‘’Elektrik Dağıtım Rehabilitasyon Projesi’’ kredi anlaşması imzaladı.


  Hazine, 1,1 milyar YTL borçlandı

Hazine, dün düzenlediği tahvil ihalesi ile, 1 milyar 141,6 milyon YTL borçlandı.


  İzmir’de taksilere zam

İzmir Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir’de 1.5 YTL olan açılış ücretinin 1.7 YTL’ye, 1.6 YTL olan kilometre ücretinin ise 1.8 YTL’ye çıkarıldığını bildirdi.


  ‘’Hamsi çok, para yok’’

Balıkçılar son yılların en verimli av sezonunu yaşamalarına rağmen, para kazanamamaktan şikâyetçi. Doğu Karadeniz Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Mutlu, 1 Eylülde başlayan av sezonunun verimli şekilde devam ettiğini belirtti.


  Platin fiyatları rekor düzeyde yükseldi

Güney Afrika madenlerindeki enerji krizi sebebiyle, platin fiyatları rekor düzeyde yükseldi.


  İGDAŞ’ta yeni genel müdür, Bilal Aslan

İGDAŞ’ta Genel Müdürlüğe Bilal Aslan getirildi. Aslan daha önce Merkez Yayın Holding (ATV-Sabah) Malî İşler Grup Başkanlığı görevini yürütüyordu.


  Çiftçinin yeni gözdesi, ağaçta patlıcan

Fethiye’de, çiftçilerin yeni gözdesi ağaçta yetiştirilen patlıcan oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri