Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Selçuk: Paniğe gerek yok

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, Bursa maçında kaybedilen 3 puanın telafisinin olduğunu belirterek, "Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Taraftarımızı mutlu etmek için G.Saray'ı yenmeliyiz" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Bursaspor maçında kaybedilen 3 puanın telafisinin olduğunu belirterek, ''Paniğe gerek yok. Hala şampiyonluğun en büyük adayıyız'' dedi. Samandıra Tesisleri'nde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Selçuk, Bursaspor maçında Zico'nun oynamayan oyunculara yer verdiğini belirterek, ''Takımdaki herkes kaliteli oyuncu, mücadele ettiler ama maalesef mağlup olduk. Bu son zamanlardaki iyi gidişatımızı değiştirmez. Talihsiz bir kaza oldu. Yolumuza devam edeceğiz. Bu 3 puanın telafisi var. Paniğe gerek yok, hala şampiyonluğun en büyük adayıyız'' diye konuştu. Zico'nun böyle bir kadro sürdüğü için pişman olmadığını kaydeden Selçuk, ''Zico yaptığı her şeyin arkasında. Belki önümüzdeki hafta aynı kadro çıksa deplasmanda galip gelir. Dün biz de oynasak belki aynı şekilde olacaktı'' şeklinde konuştu.

GALATASARAY'I YENMELİYİZ

Selçuk Şahin, Galatasaray ile yapacakları kupa maçının telafisi olmadığını ifade ederek, derbi maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Galatasaray ile güzel bir maç yapacaklarını anlatan Selçuk, şöyle devam etti: ''Rakibimiz son mağlubiyetin şokuyla maça asılacaktır. Biz de ligde kaybettik. Bütün gözler bu maça çevrildi. Taraftarımızı mutlu etmek için kazanmak zorundayız. Onlar da iyi oynuyorlar ama bizim takımımız oradan galip gelecek kapasiteye sahip.''

YOĞUN TEMPOYA ALIŞIĞIZ

Selçuk Şahin, zor bir döneme girdiklerini kaydederek, ''Bu sezon böyle dönemlerden çok geçtik. Arka arkaya üst düzey maçlardan galibiyetle ayrıldık'' dedi. Takım olarak zorlu döneme hazır olduklarını anlatan Selçuk, ''Takım olarak büyük maçlara alıştık. Altından kalkmasını biliyoruz. Kupayı almak için, Galatasaray'ı mutlaka elemeliyiz. Ondan sonra da Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla maçı var. Belki de hocamız bu maçları düşünerek diğer oyuncuları Bursaspor maçında dinlendirmek istedi'' şeklinde konuştu.

25.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın 42 bin kişilik stadına ilk temel Mayıs'ta

  Selçuk: Paniğe gerek yok

  Fenerbahçe'nin belâlısı Sinan

  Fabiano ve Palop'un evleri soyuldu

  Zico'nun hatası..


 Son Dakika Haberleri