Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

POTADA SIRP KORKUSU

Sırbistan'ın Partizan takımıyla bugün karşılaşacak Efes Pilsen'in ABD'li 4 oyuncusu güvenlik nedeniyle Belgrad'a gitmedi. Menajer Engin Özerhun, "Nicholas, Woods, Wright ve Hutson bundan sonra Efes formasını giyemeyecekler" dedi. 4 oyuncusu eksik olan temsilcimiz, ULEB'ten özel izin isteyecek.

ULEB Avrupa Ligi'nde Sırbistan'ın Partizan Igokea takımıyla bugün saat 21.45'te yapacağı maç için başkent Belgrad'a giden Efes Pilsen'de, ABD'li 4 oyuncunun İstanbul'da kalması şok etkisi meydana getirdi. Efes Pilsen Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun, uçakta gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'li oyunculardan Nicholas, Woods, Wright ve Hutson'un güvenlik gerekçesiyle Belgrad'a gitmediğini bildirdi. ABD'li oyuncuların bu konuda sıkıntılı olduğunu bildiklerini kaydeden Özerhun, ''Bunu çok da anormal karşılamadık. Çünkü ABD hükümeti, Sırbistan'a ABD vatandaşlarının seyahat etmesinin sakıncalı olduğunu bildirmiş. Buna saygı duyuyorum. Ama öte yandan Sırbistan hükümetinin Türk Büyükelçiliği'ne verdiği garanti var. Bu durumda bizim gelmekten başka alternatifimiz yoktu'' diye konuştu.

PENN VE GREGORY OYNUYOR

Sırbistan'a gitmeyen ABD'li oyuncuların, dayandığı noktanın ülkelerinin yayınladığı bildiri olduğunu kaydeden Özerhun, şöyle devam etti: ''Buna rağmen ABD'li oyunculardan Penn ve Gregory geldi. Antrenörümüz David Blatt da geldi. Arnavutluk hükümeti de Arnavutluk vatandaşlarının Sırbistan'a gitmesinin tehlikeli olabileceği konusunda bildiri yayınlamıştı. Buna rağmen, aynı zamanda Arnavutluk vatandaşı da olan Ermal bizimle beraber geldi. Biz bu oyuncuları son ana kadar, uçağa bininceye kadar bekledik. Ama ABD'lilerden 2'si geldi, 4'ü gelmedi.''

İZİN İSTENECEK

Özerhun, Belgrad'a gelmeyen 4 oyuncunun bundan sonra Efes Pilsen forması giymeyeceğini açıkladı. Kesinlikle bu oyuncuları bundan sonra oynatmayacaklarını vurgulayan Özerhun, ''Bu oyuncular Efes Pilsen formasını bundan sonra kesinlikle giyemeyecekler. 4 Nisan'a kadar yabancı oyuncu transfer hakkımız var. Bakacağız, bulabilirsek alacağız'' diye konuştu. ABD'li 4 oyuncunun bulunmaması nedeniyle Belgrad'a 8 oyuncuyla giden Efes Pilsen, sahaya çıkabilmek için ULEB yetkilisiyle görüşme yapacak. Bu konuda Belgrad'a gelen ULEB yetkilisiyle görüşeceğini kaydeden Özerhun, ''Maçı oynamamız için kurallara göre 10 oyuncuyla sahaya çıkmamız gerekiyor. Şu anda 8 oyuncu geldi. Bu durumda 8 kişiyle sahaya çıkmak için konuşacağım. Sanıyorum problem çıkmaz'' diye konuştu.

28.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA SIRP KORKUSU

  Beşiktaş Kızıl Yıldız'la eşleşti

  F.Bahçe Ülker Rytas önünde

  NBA'de Hidayet şov

  Saracoğlu'nun üstü kapanıyor

  Şener'e "başkan ol" baskısı

  Elazığ'da gece maçı heyecanı

  Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi vefat etti

  Üzülmedim..


 Son Dakika Haberleri