Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NBA'de Hidayet şov

Orlando Magic'in, New Jersey Nets'i 102-92 yendiği maçta 25 sayı kaydeden Hidayet Türkoğlu'ndan NBA'in internet sitesinde övgüyle söz edildi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) önceki gece oynanan maçta, 17'si son çeyrekte olmak üzere, 25 sayı kaydeden Hidayet Türkoğlu için NBA'in internet sitesinde ''Türkoğlu, son 12 dakikada mükemmeldi. Dün gece bir şov daha gerçekleştirdi'' denildi. Takımı Orlando Magic'in deplasmanda New Jersey Nets'i 102-92 yendiği maçta, 17'si son çeyrekte olmak üzere, 25 sayı kaydeden Hidayet Türkoğlu'ndan NBA'in internet sitesinde övgüyle söz edildi.

NBA'in sitesinde yer alan AP Haber Ajansı kaynaklı haberde, milli basketbolcunun, maçın son 12 dakikasında mükemmel oynadığı ve sezon boyunca kritik anlarda takımı için çok önemli bir oyuncu olduğu belirtildi. Haberde, ''Türkoğlu, 17'si son çeyrekte olmak üzere, 25 sayı atarak, bir şov daha gerçekleştirdi'' denildi. Türkoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, ''Vakit geldiğinde, payıma düşeni yapmaya hazırdım'' derken, sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 3 sayılık atışları için mütevazı bir tavır sergileyen Türkoğlu, ''Onlar, her zamanki 3'lüklerimdendi'' diye konuştu.

Orlando Magic'in antrenörü Stan Van Gundy, Hidayet'e güvenlerinin tam olduğunu söylerken, yıldız oyuncunun bu gibi durumlarda eline top geçince fırsatları iyi değerlendirdiğini söyledi. Takımın skorer oyuncularından Dwight Howard da Türkoğlu'nun son çeyreklerde kaydettiği sayılarla takımı galibiyete taşıdığını, ona güvenlerinin tam olduğunu kaydetti. Bu maçla birlikte karşılaşmaların son çeyreğinde 13. kez 10 ve üzerinde sayı kaydeden Türkoğlu'dan, ''Bay 4. Period'' olarak söz ediliyor

28.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA SIRP KORKUSU

  Beşiktaş Kızıl Yıldız'la eşleşti

  F.Bahçe Ülker Rytas önünde

  NBA'de Hidayet şov

  Saracoğlu'nun üstü kapanıyor

  Şener'e "başkan ol" baskısı

  Elazığ'da gece maçı heyecanı

  Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi vefat etti

  Üzülmedim..


 Son Dakika Haberleri