Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Üzülmedim..

Anlamak zor, 10 kişi oynadığınızda 11 kişi oynadığınızdan daha organize, daha göze hoş gelen bir oyun çıkarıyorsunuz. Vestel Manisa maçında Erdinç atılana kadar Trabzonspor eski bildiğimiz gibi oynadı. İkinci yarı ise daha farklıydı. Bir kere Trabzonspor'un çok dirençli bir takım olduğunu söyleyebilirim. Hani Ziya Doğan döneminde takım koşuyor, mücadele ediyor denirdi. Şimdi onun üç katı daha mücadeleci ve de daha dirençli.

Ne yalan söyleyeyim bu maçtan sonra öyle çok da üzülmedim. Trabzonspor iyi yolda buna inanın. Yenilen iki golde de yanlış yer seçiminin etkisi var. Bir de Erdinç’in… Oyuncuları suçlayarak bir yere varamayız ama gördüğü iki kartta gereksizdi. Yapmayabilirdi. Orta alanda adamı öyle düşürmenin ne anlamı var?

Yenilen gollerde de atılan gollerde de ortak noktalardan biri Tayfun. Bu çocuk belli ki birilerine kızgın, attığı her golden sonra bu kızgınlığını çok açık belli etti. Ben de senelerce Avni Aker’de maçlar izledim. Çok büyük oyuncuların da yuhalandığına şahit oldum. Ama hiçbir zaman bunları tasvip etmedim. Edemem. Oyuncuyu yuhalamakla, onu demoralize edersiniz ve sonuçta da performansını düşürürsünüz.

Biz bu işi özellikle Trabzon’un öz evlatlarına çok yapıyoruz. Hem yerli oyuncu olsun, bizim çocuklarımız olsun diyorsunuz hem de altyapıdan gelen oyunculara hor gözle bakıyoruz. Tayfun’un attığı iki golden sonraki yüz ifadesi de bunu anlatıyordu.

Son sözüm Ersun Yanal’a. Ersun hoca geldikten sonra hep söyledim, bu hocanın arkasında duralım diye. Şimdi bazı arkadaşlarım beni daha iyi anlıyor ve hak veriyor. Diyorlar ki; ‘Bu takım hem çok dirençli, hem de aklıyla oynamaya başladı.’ Malzemesi iyi olsa daha da iyi olacak, buna inanın. Skora çok üzülmeyin, çünkü bu sene yerimiz zaten en fazla dördüncülük. Önemli olan gelecek sene.

Kadir Bıyıklı

28.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POTADA SIRP KORKUSU

  Beşiktaş Kızıl Yıldız'la eşleşti

  F.Bahçe Ülker Rytas önünde

  NBA'de Hidayet şov

  Saracoğlu'nun üstü kapanıyor

  Şener'e "başkan ol" baskısı

  Elazığ'da gece maçı heyecanı

  Beşiktaş'ın en yaşlı üyesi vefat etti

  Üzülmedim..


 Son Dakika Haberleri