Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

GÖKHAN: NE SUÇUM VAR?

Fenerbahçe'de, Galatasaray karşısında oynadığı futbol ve attığı golle alkış alan, ancak daha sonra gördüğü kırmızı kartla sarı-lacivertlileri 9 kişi bırakan Gökhan Gönül, bunun için özür diledi.

Medya mensuplarına konuşan Gökhan, hakem kararlarıyla ilgili, ''Söyleyecek birşeyim yok. Gerekli kişiler değerlendirir. Ben, golü attığım için çok mutluyum. Özellikle bunun Galatasaray'a olması benim için ayrıca önemli. Takımımı 9 kişi bıraktığım için de herkesten özür diliyorum. Kart görmemem gerekirdi, beraberliği yakalamıştık ama hakem zaten orada kart göstermeye hazırdı'' dedi. Kart gördüğü pozisyonu anlatırken, ''Ben top toplayıcı çocuktan birkaç kez top istedim ama vermedi. Daha sonra yerdeki topu almaya çalıştığımda ise top attı. Hakem bunun üzerine bana kart gösterdi. Birkaç dakika kazanabilmek için böyle birşey yapmazdım ama hakem doğruca geldi ve kartı gösterdi'' diye konuştu. Galatasaray karşısında çok iyi oynayamadıklarını da belirten Gökhan, tur atlayan Galatasaray'ı kutladı.

ALEX: HAKEM GERDİ

Fenerbahçe Kaptanı Alex, Galatasaray maçında yaşanan gerginliğin nedeni olarak hakem kararlarını gösterdi. Maçta eksik duruma düşmelerine karşın beraberliği yakaladıklarını, son dakikada Ümit'in golüyle elendiklerini hatırlatan Alex, şunları söyledi: ''Burada hakem etkisini analiz etmek lazım. Bence iyi gününde değildi ve maça fazlasıyla etki etti. Aslında iyi başlamıştık ama hakem kararları ortamın gerilmesine neden oldu. Eğer hakemin bir kriteri varsa, herkes için aynı uygulamalı. Nedenini anlamadığım bir sürü kart çıktı. Sürekli faul yapan Galatasaraylı bir futbolcu da kart dahi görmeden oyunu tamamladı. Kupadan elendiğimiz için üzgünüz ama sahadan başımız dik ayrılıyoruz.''

Melih DOYURAN

29.02.2008


 

Cisse en az 1 ay yok

Beşiktaş, pazar günü Galatasaray ile oynayacağı Süper Ligi 24. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Dün Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında Çaykur Rizespor'a karşı forma giyen oyuncular koşu yapıp antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınmanın ardından 5'e 2 pas çalışması ve çift kale maç yaptılar. Bu arada Gökhan Zan, dün takımla çalışmalara başladı. Serdar Özkan ile Mehmet Sedef, kademeli olarak takımla çalışmalara başlarken, Serdar Kurtuluş'un tedavisine devam edildi. Bobo da bugün takımla çalışmalara başlayacak. Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Cisse'nin ise MR'ı çekilirken, sol diz iç yan bağlarında üçüncü derecede esneme tespit edildi.

29.02.2008


 

Lincoln: Volkan'a küfür etmedim

Galatasaraylı futbolcu Lincoln, Fortis Türkiye Kupası'nda dün Fenerbahçe ile yaptıkları maçta kaleci Volkan Demirel'in, kendisine yönelik saldırısına gerekçe olarak küfür ettiğini ileri sürmesine tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, yaşanan olayla ilgili bir açıklama yayınlayan Brezilyalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı: ''Oynadığımız maçta rakip takım kalecisi (Volkan Demirel), bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için futboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının bilinmesini istiyorum.''

VOLKAN:İNGİLİZCE SÖYLEDİ

Kaleci Volkan Demirel ise, Galatasaraylı Lincoln'ün, kendisine ağır küfürler ettiğini, buna tepki göstererek kart gördüğünü söyledi. Demirel, ''Burada düşünülmesi gereken, Lincoln'ün bana ana avrat küfür etmesidir. Ben de tepkimi verdim'' dedi. Gösterdiği tepki nedeniyle hakemin kendisine kırmızı kart göstermesinin normal olduğunu kaydeden milli kaleci, ''Hangi Türk insanına bu sözleri söyleseniz, aynı tepkiyi alırsınız.. İngilizce söyledi bunları. Ona yakışmadı'' diye konuştu.

29.02.2008


 

Galatasaray en çok sevilen Türk takımı

Futbol endüstrisinin saygın kurumu Sport Markt'ın son araştırması Avrupa'nın en popüler 20 kulübünü belirledi.

Avrupa'nın 16 ülkesinde yapılan araştırmanın sonuçlarına göre Galatasaray, Avrupa'da en çok sevilen, en popüler tek Türk takımı oldu. Sport Markt'ın Avrupa'nın 16 ülkesinde 9600 denekle yaptığı anketin sonuçlarına göre Avrupa'nın en popüler takımı Barcelona. En popüler 20 listesinde yer alan 2 İspanyol kulübü ilk 2 sırayı alırken, İngilizler 4, İtalyanlar 4; Ruslar 3, Almanlar 2; Fransızlar 2; Hollandalılar ve Polonyalılar ise birer takımla yer aldılar.

29.02.2008


 

Derbinin bilet fiyatları açıklandı

Futbolda gözler Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda Beşiktaş ile Galatasaray arasında yapılacak derbiye çevrildi.

BJK İnönü Stadı'nda 2 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak dev maçın biletleri satışa sunuldu. Derbi maçın biletlerinin satışına 45 ile 500 YTL arasında değişen fiyatlarla Biletix gişelerinden başlandı.

29.02.2008


 

Ligde bugün: Konya-Trabzon

Süper Lig'de bugün karşılaşacak Trabzonspor ile Konyaspor, ligde 20. kez karşı karşıya gelecekler. Atatürk Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan maçı Trabzonspor, 1-0 kazanmıştı.

29.02.2008


 

Bakan Başesgioğlu'nun izlediği maçta Mehmet Okur 24 sayı attı

Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz'ın sahasında Detroit ile yaptığı maçı izledi.

ABD'de bulunan Bakan Başesgioğlu, NBA Ligi'nde yapılan Utah Jazz-Detroit maçında forma giyen milli basketbolcu Mehmet Okur'a tribünden destek verdi. Utah Jazz'ın, güçlü rakibi Detroit'i 103-95 yendiği maçta 24 sayı, 7 ribaunt, 4 asist ve 1 blokla oynayan Mehmet Okur, sahanın en skorer ismi oldu. Maç öncesinde Mehmet Okur ile biraraya gelen Başesgioğlu, milli basketbolcunun başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.

Bakan Başesgioğlu, 2011 yılında Erzurum'da yapılacak Kış Üniversite Oyunları'nın hazırlıkları kapsamında, 2002 Kış Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Salt Lake kentindeki tesisleri de gezdi. Park City Mountain, Deer Valley ve Utah Olimpik Park'ı ziyaret eden Başesgioğlu, tesislerle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başesgioğlu'na, Salt Lake kentindeki temaslarında Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık da eşlik etti.

29.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri