Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD Savunma Bakanı: Savunma işbirliğimiz çok ilerledi

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, “Türkiye’nin kendini savunma hakkı ile Irak’ın toprak bütünlüğü arasında denge kurması gerektiğini” söyledi. Gates, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, "ABD’nin, Türkiye’nin Irak’a düzenlediği kara operasyonunun kısa sürmesini ve belli noktaları hedeflemesini istediğini” ifade etti.


Bir İsrail vahşeti daha

İsrail, Gazze kentine füze saldırılarını sürdürüyor. Gazze kentinin doğusuna 3 füze saldırısı daha düzenlenirken, füzeler, burada daha önce vurulan İç

Müşerref’ten icazetli Amerikan operasyonu

Pakistan’ın Afganistan sınırı yakınındaki bir evde meydana gelen patlamada ölü sayısının 12’ye yükseldiği bildirildi.


  Irak’la tam mutabakat

Başbakanlık Başdanışmanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Bağdat’ta görüştükleri Iraklı ve Amerikalı yetkililerin terör örgütü PKK’nın ortak sorun olduğunu dile getirdiklerini belirtti.


  Sudan: Demokrasi örneğimiz Türkiye

Sudan’ın Ankara Büyükelçisi Dr. Muhammed Elhasan Ahmed Elhac, ülkesinin demokratikleşme konusunda Türkiye’yi örnek almak istediğini söyledi.


  Milyonlar Kerbelâ’da toplandı

Irak’ın Kerbela kentindeki Erbain törenleri için kente 9 milyon kişi geldi.


  Sırbistan: Kosova’ya hayat hakkı tanımayacağız

Sırbistan Dışişleri Bakanı Vuk Jeremiç, Kosova’nın bağımsızlığını ilân etmesinin bölgedeki sorunları daha da artırdığını belirterek, “Bu kararı tanımamız mümkün değil, karar tek taraflı ve uluslararası hukuka aykırı olarak alınmıştır” dedi.


  Abbas: Gelecekte silahlı mücadeleyi reddetmem

Filistin Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsrail’e karşı silâhlı mücadeleye karşı olduğunu belirtmesine karşın, gelecekte, İsrail’le yeniden silâhlı mücadelenin başlaması ihtimalini tümüyle yok saymadığını söyledi.


  Bir gezegen daha var

Japon bilim adamları güneş sisteminde keşfedilmemiş 9. bir gezegen olduğuna inanıyor.


  Suud’da tövbeli yağmur duası

Suudi Arabistan’da bu yıl devam eden kuraklığın son günlerde hissedilir derecede artması üzerine yağmur duasına çıkılması hazırlıkları yapılıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri