Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomik risk var

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, ABD kökenli hareketlerin ardından dünyada ciddî belirsizlikler yaşandığını, morallerin bozuk olduğunu, dünyada bir güven sorunu yaşandığını söyledi. Sabancı, Türkiye bundan hiç etkilenmeyecek demenin doğru olmayacağını ama bunun altında Türkiye için çok ciddî fırsatlar da bulunduğunu dile getirdi


İhracata vize ve kota engeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, vize kısıtlamaları ve taşıma belgesi kotalarının nakliyeci esnaf

DB’den 6.2 milyar dolarlık onay

Dünya Bankası, Türkiye için hazırlanan ve 2008-2011 dönemini kapsayan dört yıllık 6.2 milyar dolar tutarındaki finansman programını dün onayladı.


  ABD’den Türkmen gazına ilgi

ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Avrasya bölgesi enerji koordinatörü Steven Mann son bir ay içerisinde ikinci kez Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ı ziyaret ediyor.


  Petrol ve altın rekora doymuyor

ABD ham petrolü 103.05 dolarla hem nominal, hem de reel anlamda tarihin en yüksek düzeyine ulaştı.


  Sebzede fiyat farkı yüzde 300

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile tüketici arasındaki fiyat farkının yaş sebze ve meyvede yüzde 300’lere kadar çıktığını belirtti.


  Sanayicinin önü açılırsa Türkiye kazanır

Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği(GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Sezgin,“Önümüzdeki engeller kaldırıldığı takdirde sanayimizin küresel çapta büyük bir oyuncu olacağına olan inancımız tamdır” dedi.


  Banka ve kart borçları büyüyor

Yurttaşların bankalara olan tüketici kredisi ve kredi kartı borçları, 15-22 Şubat haftasında 31.6 milyon YTL artarak 95 milyar 438.9 milyon YTL’ye yükseldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri