Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail yine küstahlaştı

İsrail Savunma Bakanı Filistinlilere soykırım tehdidinde bulunurken, İsrail yönetimi bir yandan da Gazze Şeridi’nde daha önce uyguladığı “uyarılı” ev yıkma tehditlerine yeniden başladı.


Soykırım tehdidi

İsrail Savunma Bakan Yardımcısı Matan Vilnai, Gazze Şeridi’nden füze saldırılarını artıran Filistinlilerin “soykırıma davetiye çıkardığını” söyledi.

Kimyasal Ali’nin idamı onaylandı

Irak’ta Başkanlık Konseyi, devrik Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in “Kimyasal Ali” lâkaplı kuzeni Ali Hasan El Mecid’in idamını onayladı. Devlet telev


  Bosnalılar Unesco’ya tepkili

BM Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) Bosna-Hersek’in önemli köprülerinden Drina Köprüsü’nün tarihini anlatan yazıda, köprüde öldürülen Bosnalılardan bahsetmemesi, şehit ailelerin tepkisini çekti.


  Ruslar seçime gidiyor, Medvedev önde

Rusya’da halk yeni devlet başkanını seçmek için pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in desteklediği Başbakan Birinci Yardımcısı Dimitriy Medvedev’in yüzde 70 oranında oy alarak seçilmesi bekleniyor.


  Hristofyas’tan ilk mesaj

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, ‘’Kıbrıs sorununun çözümü için ciddi şekilde çalışmak için karşılıklı yorumlardan kaçınmak gerektiğini’’ söyledi.


  Almanya’da yangınlar bitmiyor

Almanya’nın Herne şehrinde gece yarısı bir binada çıkan yangında 2 Türk yaralandı.


  İrlanda Kosova’yı tanıdı

İrlanda, bağımsızlığını ilan eden Kosova’yı tanıdığını bildirdi.


  Prens Harry endişesi

İngiltere tahtının babası ve ağabeyinin ardından üçüncü sıradaki veliahtı Prens Harry’nin Afganistan cephesine gönderildiğinin ortaya çıkmasının ardından, ordu komuta kademesinin, genç prensin hayatının tehlikeye girdiğini düşündüğü ve geri çekilmesi seçeneği üzerinde durduğu bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri