Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FB’in rakibi İngiliz Chelsea

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere'nin Chelsea takımı ile eşleşti. Sarılacivertliler, ilk maçı 1 veya 2 Nisan'da İstanbul'da oynayacak. Sarılacivertliler, turu geçmeleri durumunda, İngiliz ekipleri Arsenal-Liverpool eşleşmesinde tur atlayan takımla yarı finalde karşı karşıya gelecek.


Efes, Avrupa'ya erken veda etti

Basketbol ULEB Avrupa Ligi 2. tur (D) Grubu'ndaki 5. maçında Sırbistan'ın Partizan Igokea takımına 8379 yenilerek, grup karşılaşmalarının bitimine bir

Süper Ligde 3 maç var

Galatasaray ile Ankaraspor, Süper Lig'de bugün 8. kez karşı karşıya gelecek.


  Uğur Boral: Kurada Chelsea'yi istedim

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Uğur Boral, kura çekimi öncesi Chelsea'nin çıkmasını istediğini belirterek, ''Rakibimiz inanılmaz oyunculara sahipler, ama takım olarak baktığımızda diğer İngiliz ekipleri daha bir takım. O yüzden Chelsea içimden geçiyordu. Kimseden korkumuz yok. Çıkıp Fenerbahçe gibi oynayacağız" dedi.


  Chelsea Avrupa'da 3 defa kupa kaldırdı

1905 yılında kurulan İngiliz ekibi Chelsea, Avrupa kupalarında 2 kez Kupa Galipleri Kupası, 1 kez de Süper Kupa'nın sahibi oldu.


  Yattara'ya derbi kramponu

Trabzonspor'un yıldızı İbrahim Yattara Pazar günü yapılacak BeşiktaşTrabzonspor derbisinde sponsoru Lotto tarafından hediye edilen özel kramponla oynayacak.


  Motosiklet cambazı geliyor

Motosiklet şovlarında dünyanın bir numaralı ismi Steve Colley, Castrol'ün sponsorluğunda 19 Mart'ta Türkiye'ye geliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri