Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Fakirleştiren ihracat

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, bu yılın ilk iki ayında gerçekleştirilen ihracatın geçen yılın aynı dönemine göre rakamsal olarak arttığını belirterek, ‘’Ama bu fakirleştiren bir ihracat oldu’’ dedi.


Çalışanlar iş bıraktı

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası’na karşı Emek Platformu’nun aldığı karar doğrultusunda iki saat süreyle “uyarı amaçlı çalışmama hakkı” eyl

Erdoğan: Eylem yasal değil

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çalışanların Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı’nın geri çekilmesi amacıyla gerçekleştirdikleri


  16 bin çiftçi icralık olacak

Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği’ne toplam 26 milyon YTL borcu bulunan 16 bin çiftçi, vadesi geçmiş borçlarını ödemezse icralık olacak.


  Van’dan Tüzmen’in önerisine destek

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’in, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Trakya’daki sınır illerinin, 10 yıl süreyle gelir ve kurumlar vergisinden muaf tutulması önerisine, Van Ticaret ve Sanayi Odasından (VATSO) destek geldi.


  Akçakale Sınır Kapısı YİD statüsüne alındı

Akçakale Sınır Kapısının Yap-İşlet-Devret statüsüne alınacağı belirtildi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, yaptığı yazılı açıklamada, kapının yap-işlet-devret modeline alınması için Başbakanlık Planlama Kuruluna başvurulduğunu kaydetti.


  Mortgage zararı 300 milyar dolara doğru

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s, büyük finans kurumlarının subprime mortgage zararlarının yazılmasında yolun yarısını geçtiklerini belirtti ancak zarar miktarını Ocak’ta açıkladığı 265 milyar dolardan 285 milyar dolara yükseltti.


  Vergi İletişim Merkezi hizmete girdi

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, yurttaşlara vergi ile ilgili danışmanlık hizmeti verecek Vergi İletişim Merkezi’ni hizmete açtı.


  Firmalar tüketiciyi istismar ediyor

Tüketici Hakları Derneği (THD) Aydın Şube Başkanı Ümit Kutbay, ‘’Tüketiciler olarak, firmaların ve tekellerin aldatıcı, yanıltıcı, istismar edici reklamları ve pazarlama uygulamalarıyla sarılmış durumdayız’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri