Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aykut güven veriyor

Galatasaray'ın genç file bekçisi Aykut Erçetin, son haftalardaki performansıyla güven veriyor. Aykut'un görev aldığı ikisi derbi olmak üzere son 4 maçta sarı-kırmızılı takım kalesinde sadece 2 gol gördü. Cimbom, Aykut ile çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 yenilgi aldı.


Alex: Chelsea'yi yenersek avantajlı gideriz

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'inde Chelsea ile gerçekleşen eşleşmeyi değerlendirirken, ''Chelsea ile k

Hidayet 27 sayı attı Magic galip geldi

NBA'de Orlando Magic, sahasında konuk ettiği Indiana Pacers'ı 122-111'lik skorla geçerken, Hidayet Türkoğlu, attığı 27 sayıyla gecenin en skorer ismi


  Arda: Kalli yaşlandı, hasta olması normal

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, ''Hocamızın yaşı ilerledi. Hastalıklı insanlar için bu normal bir durum. Aslında biz onun için oynadık. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz ''şeklinde konuştu.


  Avustralya'da Hamilton birinci oldu

Sezonun ilk yarışı olan Avustralya Grand Prix'sini McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Hamilton kazandı. Mücadelede ikinciliği BMWSauber pilotu Heidfeld, üçüncülüğü ise Williams'dan Rosberg elde etti.


  Roma Maratonu Kenyalı Yego'nun

Roma Maratonu'nun birincisi, Kenyalı atlet Jonathan Kiptoo Yego oldu.


  Japonya'da Osieck'in işinne son verildi

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü olan, Japonya Birinci Futbol Ligi takımlarından Urawa Red Diamonds'ın çalıştırıcısı Holger Osieck'in görevine son verildi.


  Eziyet verdiler



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri