Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Kosovalı başkanlar Türkiye’de eğitim alacak

Merkezi stanbul’da bulunan Türk Dünyası Belediyeler Birliği, bünyesinde ‘Yerel Yönetimler Eğitim Merkezi’ni açıyor. Söz konusu merkezde, yerel yönetimlerin genel olarak hizmet alanlarına giren su yönetimi (içme ve atık su), altyapı, katı atık, sosyal ve kültürel hizmetler v.b. konularında teorik ve pratik eğitim verilecek.

Mart-Nisan, Mayıs-Haziran, Ekim-Kasım aylarında olmak üzere yılda üç dönem halinde gerçekleştirilmesi planlanan merkezden ilk eğitimi alacak olan bağımsızlığının yeni kazanan Kosova ile Makedonya ve Batı Trakya belediye başkanları olacak.

Açılışa ve eğitime katılacak olan belediye başkanları ise şöyle: Kosova’dan Gilan Belediye Başkanı Qemajl Mustafa, Lipyan Belediye Başkanı Shukri Buja, Ipek (Peja) Belediye Başkan Yardımcısı Muhamet Kelmendi, Dragaş Belediye Başkanı Salim Jenozi, Prizren Belediyesi Kültür, Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Yağcılar, Prizren Belediyesi Başkan Yardımcısı Ercan Spat, Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Mamuşa Belediyesi Encümen Müdürü Abdülhadi Krasnic, Priştine Belediyesi Meclisi Başkan Yardımcısı Nevzat Hüdaverdi.

Makedonya’dan Üsküp Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Lyubişa Geodgievsk, Manastır Belediye Başkanı Vladimir Taleski, Gostivar Belediye Başkanı Nevzat Beyta, Kalkandelen Belediye Başkanı Hazbi Lika, Radoviş Belediye Başkanı Robert Velkov, Merkez Jupa Belediye Başkanı Nuzi Şahin, Plasnitsa Belediye Başkanı Fidail Salifoski. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Merkezi’nin Beykoz’daki hizmet biriminde başlayacak olan program bugün saat 10.30’da başlayacak.

Yeni Asya / İSTANBUL

24.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan: Gerilimin taraf olmayız

  Üniversiteye herkes girebilmeli

  İlnur Çevik: Türkiye Bediüzzaman'la medenîleşiyor

  Yardımseverler İstanbul’da buluştu

  Selçuk serbest, yurt dışına çıkışı yasak

  OSBÜK Başkanı Yılmaz'dan Başbakan’a mektup

  Kosovalı başkanlar Türkiye’de eğitim alacak

  DTP'li vekiller hakkında fezleke

  Almanya PKK'lıları mahk3m etti

  Reformu yapmazsak maaşları ödeyemeyiz

  Gölcük depremi, güçlü devlet imajını değiştirdi

  Dünya günden güne ormansızlaşıyor


 Son Dakika Haberleri