Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe engelini aşacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Derbinin bizim açımızdan kötü bir sonuçla bitmesi gibi bir düşünce kafamda hiç oluşmadı" dedi


A Millî Takımı Belarus önünde

HAZİRAN ayında İsviçre ve Avusturya'nın ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Şampiyonası finallerine hazırlık çerçevesinde ikinci hazırlık maçını bug

Feldkamp takımın başında idmana çıktı

GALATASARAY, Süper Lig'de 30 Mart Pazar günü Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


  Zico ilk torun sevincini oyuncularıyla paylaştı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Arthur Antunes Coimbra ''Zico'', dede oldu. Gelininin bir erkek çocuk dünyaya getirdiğini öğrenen Zico, sevincini antrenmanda oyuncuları, teknik ve idari ekibiyle paylaştı. Zico'nun torununa ''Felipe'' adı verildi.


  Basketbolda F.Bahçe-G.Saray derbisi bugün

BEKO Basketbol Ligi'nde bugün yapılacak 25. hafta maçları, derbi heyecanına sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak maçta karşı karşıya gelecek.


  "Simsar operasyonu" için bilgi istendi

KAMUOYUNDA ''Simsar operasyonu'' olarak bilinen ve bir bölümüyle futbolu da ilgilendiren savcılık soruşturması üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) harekete geçti.


  Nihat'lı Villarreal şampiyonluğa koşuyor

İSPANYA 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) lider Real Madrid ile 6, ikinci FC Barcelona ile 4 puan farkı bulunan Villarreal, istikrarlı performansı ve fikstür avantajı ile şampiyonluk yarışına ortak oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri