Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yüksek kâr dönemi geride kaldı

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin büyük bir değişim süreci yaşadığını, bu değişime herkesin ayak uydurması gerektiğini belirterek, ‘’Türkiye’de eskiden olduğu gibi yüksek karlar dönemi geride kaldı’’ dedi.


Bankalar komisyon zengini

Ankara Ticaret Odası Türkiye’deki bankaların hizmet ücretlerini araştırdı. ATO’nun, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK) ile bankalardan de

Her yıl bir milyon genç işsizler ordusuna katılıyor

Eski Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Çallı, Sakarya’da her yıl 14-17 yaş grubundan yaklaşık 9 bin 800, Türkiye’de ise 1 milyon gen


  İşte Ankara’nın vergi rekortmenleri

Başşehirdegelir vergisi rekortmenlerinde iş adamı Kazım Türker ilk sırayı alırken, Mustafa Rahmi Koç ikinci, Mehmet Oğuz Gürsel üçüncü sırada yer aldı.


  Pegasus, Ercan-İzmir seferleri başlıyor

Pegasus Havayolları, yaz tarifesi kapsamında bugünden itibaren Ercan-İzmir seferlerini başlatıyor.


  İş kazalarında Avrupa'da birinci sıradayız

Türkiye'nin iş kazaları istatistiklerinde Avrupa’da birinci, dünyada üçüncü sırada yer aldığı, iş kazalarının yüzde 98’inin önlenebilir nitelikte olduğu bildirildi.


  Tohumculara, ziraat mühendisi çalıştırma şartı

Fidan fide üretici belgesi veya tohumluk bayisi belgesi almak isteyen ziraat mühendisi veya teknikerinden, ayrıca bir ziraat mühendisi çalıştırma şartı aranmayacak.


  Akaryakıtta operasyon değil, denetim yapılıyor

OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, akaryakıt dağıtım firmalarının marker (işaretleme) uygulaması nedeniyle denetlendiğini, bunun ‘’operasyon’’ olarak tanımlanmasının yanlış olduğunu söyledi.


  SPK'dan sermaye tavanını yükseltmeye yeşil ışık

Sermaye Piyasası Kurulu, Arçelik, Anadolu Cam Sanayi ve Güneş Sigorta’nın kayıtlı sermaye tavanını yükseltme taleplerini olumlu buldu.


  Eczacılar Birliği'nden eylem kararına destek

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, aralarında DİSK ve KESK’in de bulunduğu bazı emek ve meslek örgütlerinin Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasası’nda değişiklik öngören tasarıya karşı aldığı eylem kararını destekleyeceğini bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri