Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Chelsea'de Alex-Kezman korkusu

Fenerbahçe ile Chelsea arasında oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesinde İngiliz basınının iki büyük gazetesi, Alex de Souza ve Mateja Kezman ile ilgili korkularını ortaya koydu.


Alex'ten yabancı madde çağrısı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, taraftarların sahaya yabancı madde atmasının takımlarına hiçbir katkısı olmadığını, bu yüzden oyunun temposunun düş

Zico: Şampiyonluk için bütün maçları kazanmalıyız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Beşiktaş için kendilerine yenilmelerinin ardından ''Yarıştan koptu'' denilemeyeceğini, sadece ''Biraz uzaklaştılar''


  Semih: İlk 11'de olmayınca moralim çok bozuluyor

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, "Kendimi ilk 11'de göremediğim zaman moralim bozuluyor, ama bunu sahaya yansıtmamaya çalışıyorum" dedi.


  Güreşçileri umutlu uğurladık

Serbest Güreş Milli Takımı, 1-6 Nisan tarihlerinde Finlandiya'nın Tampera kentinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmak için bugün bu ülkeye gitti.


  Villarreal, Madrid'i 3-0 yendi, Nihat Kahveci 2 gol attı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 30. haftasında cumartesi akşamı oynanan maçta Villarreal, Athletico Madrid'i 3-0 yenmeyi başarırken, Nihat Kahveci attığı 2 golle sahanın en iyilerinden biri oldu.


  Sivasspor'un otobüsü Nisan ayında teslim edilecek

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) başlatılan Sivasspor'a Otobüs Kampanyası çerçevesinde siparişi verilen özel donanımlı otobüsün yapımının sürdüğü, nisan ayında teslim edileceği bildirildi.


  Sağlam'ın yanlışı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri