Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Alex'ten yabancı madde çağrısı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı, taraftarların sahaya yabancı madde atmasının takımlarına hiçbir katkısı olmadığını, bu yüzden oyunun temposunun düştüğünü söyledi.

Fenerbahçe'de attığı 2 golle Beşiktaş derbisinde 3 puanı getiren isim olan Alex De Souza, takımına katkı sağlamanın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Sahada iki kez atılan yabancı maddeler nedeniyle yerde kalan Alex, bu durumun kendisini üzdüğünü belirtirken, taraftarların sahaya yabancı madde atmasının takımlarına hiçbir katkısı olmadığını söyledi. Yaşananları futbol dışı şeyler olarak nitelendiren Brezilyalı oyuncu, ''Beşiktaş taraftarı maçın başında güzel şovlar yaptılar. Ancak sonra sahaya yabancı maddeler attılar. İlk başlarda zararsız şeyler atılıyordu. Boş şişe ve kağıt gibi. Ancak daha sonra çakmak, bozuk para ve benzeri sert cisimler atılmaya başlandı. Bunlar oyunculara zarar verebilirdi. Bu durum kendi takımlarına fayda sağlamıyor, aksine zarar veriyor. Oyun yavaşlıyor ve tempo kaybediliyor. İlk yerde kaldığımda bir su şişesi mideme geldi ve nefes almakta sorun yaşadım. İkinci seferinde ise kafamın arka kısmına sert bir madde geldi. Yüzüme veya gözüme de gelebilir ve daha kötü olabilirdi. Bunların olmaması gerekiyor. Takımlarına katkı sağlamayan hareketler'' şeklinde konuştu.

İkinci golü atmasının ardından Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu tribüne giderek sevinç yaşaması sonrası gördüğü sarı karta da değinen Alex, bunun bir tepki hareketi olmadığını kaydederken, ''Skorun 1-1 olmasının ardından puan kaybedeceğimiz bir konuma geldik. İkinci golü attığımda ise büyük bir sevinç yaşadık ve bunu da taraftarımızla paylaşmak istedim'' ifadelerini kullandı.

31.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Chelsea'de Alex-Kezman korkusu

  Alex'ten yabancı madde çağrısı

  Zico: Şampiyonluk için bütün maçları kazanmalıyız

  Sağlam: Sivas karşısında mutlaka 3 puan almalıyız

  Semih: İlk 11'de olmayınca moralim çok bozuluyor

  Güreşçileri umutlu uğurladık

  Villarreal, Madrid'i 3-0 yendi, Nihat Kahveci 2 gol attı

  Sivasspor'un otobüsü Nisan ayında teslim edilecek

  Sağlam'ın yanlışı


 Son Dakika Haberleri