Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İran, nükleer kapasitesini genişletecek

İRAN yönetimi, başta ABD olmak üzere Batı ülkelerinin ve BM’nin baskılarına rağmen, nükleer kapasitesini genişleteceğini duyurdu. Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’na ait diplomatların, İran’ın uranyum zenginleştirme istasyonlarına ileri teknoloji santrifüjler yerleştirdiğini açıklamasının ardından, Tahran yönetimi ABD’nin nükleer çalışmalarını durdurması karşılığında İran’a ticaret ve teknoloji alanlarında yardım edilmesi teklifini reddetti.


Fitne’ye karşı ‘Fitneden öte’ vizyona giriyor

İRAN'DA bir sivil toplum örgütü, Hollanda’da bir parti liderinin hazırladığı “Fitne” adlı İslam karşıtı filme misilleme için harekete geçti.

‘Doğuya genişlemeyi tehdit sayarız’

RUSYA Federasyonu Başkanı Vladimir Putin, NATO’nun Gürcistan ve Ukrayna’yı da içine alacak şekilde doğuya doğru genişlemesini ‘doğrudan tehdit’ sayaca


  Irak’ta bir rahip daha öldürüldü

IRAK'IN başşehri Bağdat’ta, yoldan geçen bir araçtan açılan ateş sonucu bir rahibin hayatını kaybettiği bildirildi.


  Katil şirket bir yıl daha Irak’ta

IRAK'IN başkenti Bağdat’ta görev yapan ve hakkında FBI soruşturması devam eden Blackwater özel güvenlik şirketinin, 1 yıl daha Bağdat’taki ABD diplomatlarını korumaya devam edeceği bildirildi


  İsrail’in istediği mahkûmlar firar etti

İSRAİL'İN arananlar listesinde yer alan ve Batı Şeria’daki bir cezaevinde bulunan 12 Filistinli mahkumun kaçtığı bildirildi.


  ‘Balkanlar NATO’nun genişleme hedefinde’

ABD Başkanı George Bush, NATO’nun Balkanlar’daki tüm ülkelere açık olduğunu ve Makedonya’nın en kısa sürede NATO’ya girmesi gerektiğini söyledi.


  Afganistan’da çatışmalar sürüyor

AFGANİSTAN'IN güneyinde yol kenarına yerleştirilen bombayla düzenlenen saldırıda bir Kanada askerinin öldüğü bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri