Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray Kalli ile yollarını ayırdı

GALATASARAY Kulübü'nde bugünkü Gençlerbirliği maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı ve Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp, istifa etti. Feldkamp'ın, Adnan Polat başkanlığındaki kulüp yönetim kurulu ile oluşan fikir ayrılığı gerekçesiyle görevinden istifa ettiği açıklandı.


Türkiye'deki kariyeri fırtınalı geçti

SEZON başında Galatasaray Futbol Takımı'nın başına tartışmalı bir şekilde getirilen teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, ligde sezonun bitimine 6 haft

Yanal: Yeni bir Trabzonspor geliyor

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un ve taraftarların beklentisine cevap verecek bir takımın oluşumu içinde olduklarını söyledi.


  G.Saray Ankara'da G.Birliği önünde 3 puan arıyor

GALATASARAY ile Gençlerbirliği, lig tarihinde bugün 74. kez karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Stadında saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.


  Haftanın maçında Sivas, Beşiktaş'ı konuk ediyor

BU sezon sahasında oynadığı 14 maçta sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Sivasspor, bugün Beşiktaş'ı konuk edecek.


  Basketbolda dev derbi: Fenerbahçe-Beşiktaş

BEKO Basketbol Ligi'nin 27. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş Cola Turka, derbi maçta karşı karşıya gelecek.


  Voleybolda lider Eczacıbaşı Fenerbahçe ile oynuyor

Bayanlar Birinci Voleybol Ligi'nde normal sezonun son haftasında lider Eczacıbaşı Zentiva ile en yakın takipçisi Fenerbahçe Acıbadem, bugün karşı karşıya gelecek.


  Mehmet Okur'un 17 sayısı Utah Jazz'ı zafere taşıdı

NBA'DE Utah Jazz, sahasında konuk ettiği San Antonio Spurs'u 90-64 yenerken, milli basketbolcu Mehmet Okur 17 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.


  Nouma Beşiktaş-Sivas maçını yorumlayacak

BEŞİKTAŞ'IN Fransız futbolcularından Pascal Nouma, eski takımının bugün Sivasspor ile yapacağı karşılaşmayı yorumlamak üzere İstanbul'a geldi.


  Beklenen gelişme

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp'ın beklenmedik bir kararla istifa etmesi, camiada şok etkisi yaptı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri