Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da yalnız golcü: Umut Bulut

TRABZONSPOR'UN forvet oyuncusu Umut Bulut, bu sezon takımının gol yükünü çekiyor. Sezon başında Ersen Martin'in İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne transfer olması, Gökdeniz Karadeniz'in de Rubin Kazan'a transferinin gerçekleşmesinin ardından forvette tek gol umudu olarak kalan Umut Bulut, ligde 12 gole ulaşmayı başardı.

Ligin 6. haftasındaki Vestel Manisaspor maçında kırmızı kart gören ve cezalı konumuna düşen Umut Bulut, sadece ligin 7. haftasındaki Konyaspor maçında forma giyemedi. Geride kalan 28 maçta 2 bin 375 dakika görev yapan Umut Bulut, bordomavili takımda bu sezon en fazla sahada kalan isim oldu. Golcü futbolcu, "Her maça gol atmak için çıkıyorum" şeklinde konuştu.

GÖKDENİZ RUSYA'YA GİTTİ, 3 GOL ATTI

Umut Bulut, forvette gösterdiği mücadele ve attığı gollerle takımına hayat veriyor. Bordomavili futbolcunun gol attığı maçlarda Trabzonspor, 8 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 24 puan toplamayı başardı. Umut Bulut, ligin 26. haftasındaki Beşiktaş maçı öncesi Rubin Kazan'a transfer olan Gökdeniz Karadeniz'in gidişinin ardından çıktığı 4 maçta 3 gol atmaya başardı. Umut Bulut, Kayserispor maçında 2, Denizlispor maçında da 1 gol atarak takımının 6 puan almasında önemli rol oynadı.

07.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Semih atıyor, Kezman bakıyor

  G.Saray ve Beşiktaş ayağa kalktı

  Trabzon'da yalnız golcü: Umut Bulut

  Roberto Carlos: Semih golü attı, ağrılarım gitti

  Zico: Chelsea maçında kalede Serdar oynayabilir

  F.Bahçe'yi İngiltere'de soğuk ve kar bekliyor

  Magic'i deplasmanda galibiyete Hidayet taşıdı

  Alman basını: Matthaeus G.Saray'ın başına gelebilir

  Paris Maratonu'nu Etiyopyalı Kebede kazandı


 Son Dakika Haberleri