Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Semih atıyor, Kezman bakıyor

KAYSERİSPOR maçında uzatma dakikalarında attığı golle Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü atan Semih, oyuna sonradan girmesine rağmen son maçlarda da golcü kimliğini sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin ''Nöbetçi Golcü'' lakaplı futbolcusu Semih, attığı golle takımına 3 puan kazandırırken, gol sayısını da 15'e çıkararak, lider olduğu gol krallığında iddiasını sürdürdü.

Ligin ilk yarısında Kezman'ın 8. haftada Vestel Manisaspor maçında kırmızı kart görmesinin ardından ilk 11'de oynamaya başlayan Semih, Galatasaray ile yapılan Fortis Türkiye Kupası ilk maçında sakatlanmasının ardından ilk 11'deki yerini Kezman'a kaptırdı.

SON 5 MAÇTA 4 GOL ATTI

Ligde son 5 maçta oyuna sonradan giren Semih, 119 dakikada 4 gol attı. 25. haftada Vestel Manisaspor maçında son 7 dakika Kezman'ın yerine oyuna giren Semih, 26. haftada ise Konyaspor maçında 53. dakikada oyuna girip, 2 gol attı. Takımının 1-0'dan 2-1 öne geçmesini sağlayan Semih, Konyaspor maçında da sakatlık geçirerek, 74. dakikada oyundan çıktı. 27. haftada Kasımpaşa maçında 56. dakikada oyuna giren ve 1 gol atan Semih, 28. haftada Beşiktaş maçında oyuna 63. dakikada girdi ve Alex'e gol asisti yaparak, yine galibiyette rol oynadı. Kayserispor maçında da 60. dakikada oyuna giren Semih, uzatma dakikalarında attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

KEZMAN YİNE SUSKUN KALDI

Fenerbahçe'de 2008 yılına iyi başlayan ve attığı gollerle dikkati çeken Mateja Kezman, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde son 5 maçtır gol atamıyor. Ligde en son 26. haftada Fenerbahçe'nin deplasmanda 4-1 kazandığı Konyaspor maçında 2 gol atan Kezman, bu karşılaşmadan sonra 90 dakika sahada kaldığı Kasımpaşa, 82 dakika oynadığı Beşiktaş ve 60 dakika forma giydiği Kayserispor maçlarında gol sevinci yaşayamadı. Şampiyonlar Ligi'nde de Sevilla ile İstanbul'da yapılan ilk maçta bir gol atan Sırp futbolcu, deplasmandaki 120 dakika forma giydiği rövanş karşılaşmasında ve 72 dakika oynadığı İstanbul'daki Chelsea maçında gol atamadı.

2008'E İYİ BAŞLAMIŞTI

Ligin ilk yarısında kötü bir dönem yaşayan ve sadece 1 gol atabilen Kezman, 2008 yılına iyi başlamıştı. Sırp futbolcu, 27. haftadaki Kasımpaşa maçına kadar 13 resmi maçta toplam 960 dakika forma giymiş ve 15 kez fileleri havalandırmıştı. 2008 yılında Fortis Türkiye Kupası'nda 66 dakika forma giydiği maçta Şanlıurfaspor'a 1 gol atan Sırp futbolcu, 90 dakika forma giydiği Alanyaspor maçında ise 4 gol birden kaydetti. Süper Lig'de son 18 dakika oynadığı 20. haftadaki Sivasspor maçında 2 gol birden atan Kezman, Semih'in Galatasaray ile yapılan kupa maçında sakatlanmasının ardından, 21. haftada Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında ligde 12 hafta sonra ilk 11'de sahaya çıkmış ve 1 gol atmıştı. 22. haftada Çaykur Rizespor'a, 25. haftada Vestel Manisaspor'a 2'şer gol atan Kezman, en son 26. haftada Konyaspor'a 2 gol atarak, ligde 10 gole ulaşmıştı. Ligin ilk yarısında 8 maçta toplam 542 dakika forma giyen ve sadece bir gol atan Kezman, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme 2. maçında Anderlecht karşısında da 1 gol kaydetmişti.

07.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Semih atıyor, Kezman bakıyor

  G.Saray ve Beşiktaş ayağa kalktı

  Trabzon'da yalnız golcü: Umut Bulut

  Roberto Carlos: Semih golü attı, ağrılarım gitti

  Zico: Chelsea maçında kalede Serdar oynayabilir

  F.Bahçe'yi İngiltere'de soğuk ve kar bekliyor

  Magic'i deplasmanda galibiyete Hidayet taşıdı

  Alman basını: Matthaeus G.Saray'ın başına gelebilir

  Paris Maratonu'nu Etiyopyalı Kebede kazandı


 Son Dakika Haberleri