Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat: G.Saray 2 kupayı da alacak

G.Saray Başkanı Adnan Polat, "Feldkamp'ın istifası takıma olumlu yansıyacak. Laudrup ile görüştüm ama Türkiye'ye geleceğinden ümitli değilim" dedi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, teknik direktörleri Karl Heinz Feldkamp'ın kendisinin ayrılmak istediğini belirterek, ''Bana bu düşüncesini cuma günü iletti, gerekçelerini açıkladı. Sezonun bitimine 6 hafta kala ayrılmasının uygun olmayacağı yönünde telkinlerde bulundum. Yaşına, tecrübesine ve kariyerine ters, aykırı bir davranış olacağını söyledim ama kendisi oldukça kararlıydı'' dedi.Adnan Polat, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Karl Heinz Feldkamp'ın, cumartesi sabahı kendisine gelip yazılı istifasını sunduğunu kaydederek, ''Biz de o anda bulunan yönetici arkadaşlarımızla (futbol komitesindeki) oturup konuştuk, istifasını kabul ettik. Yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istedik. Ahmet Hoca da anlayışla karşıladı durumu ve istifasını verdi. Güzel bir şekilde vedalaştık. Bundan sonraki dönemde kendilerine başarılar diliyorum'' diye konuştu. Polat, ''Gençlerbirliği maçından sonra 5 hafta kaldı. Bu durum takımı nasıl etkiler?'' sorusu üzerine de ''Ben olumlu bir etki yapacağını düşünüyorum çünkü eğer biz kahraman arıyorsak, kahramanlar zor günlerde ortaya çıkar'' dedi. Polat, Galatasaraylı futbolcuların bayrağı buraya dek getirdiklerini ve bundan sonraki dönemde de bunu en iyi biçimde taşıyarak 2 kupayı da alacakları yolunda tereddütünün bulunmadığını belirtti.

YENİ TEKNİK ADAM ADAYI

Gazetelerde birçok teknik adamın isminin geçtiğini kaydeden Polat, ''Medyaya 100 isim söylerseniz 3-4 tanesinin tutmamasına imkan yok. Michael Laudrup bunlardan biriydi. Bu konuda menajer Bayram Tutumlu ile de görüştüm. Ancak Laudrup'un Türkiye'ye geleceği konusunda çok fazla ümitli değilim'' diye konuştu.

08.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe yarı final kapısında

  Platini: F.Bahçe Avrupa takımlarına örnek oldu

  Coşkulu karşılama

  Polat: G.Saray 2 kupayı da alacak

  Holosko Beşiktaş'ı zirvede tuttu

  Zirvede gerginlik var

  Hakemler başrolde


 Son Dakika Haberleri