Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Babacan: 301, en yakın zamanda ele alınacak

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Türk Ceza Kanunu’nun 301. maddesinin değiştirilmesi konusunun “ilk fırsatta ve en yakın zamanda ele alınacağını” söyledi.


Sadece 301. maddeyi değiştirmek yetmiyor

Genel Sekreterliğin Başbakanlığa bildirdiği listenin ilk sırasında ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılması var. Buna göre, ifade özgürlüğü

Silâhlı girer, başörtülü giremez

Akdeniz Üniversitesindeki silâhlı kavga ile ilgili konuşan rektör Mustafa Akaydın, kampüsün şehrin içinde yer alması sebebiyle her taraftan girişe açı


   Çelebi: Bu filmi bir daha izlemeyeceğiz

DİSK Başkanı Süleyman Çelebi, Akdeniz Üniversitesi’ndeki silahlı saldırı olayını ‘provokasyon’ olarak niteleyerek “Bu filmi bir daha izlemeyecek, oyunlara seyirci kalmayacağız” dedi


  Gülen'in beraatine itiraz

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu’ndan (TMK) yargılanan Fethullah Gülen’e verilen beraat kararını onayan Yargıtay 9. Ceza Dairesi’nin kararına itiraz etti.


   Erdoğan: Her gün daha iyiye gidiyoruz

Partisinin Ankara İl Kadın Kolu 2. Olağan Kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, “Türkiye’nin yılda ürettiği araba sayısı bir milyonu aştı. Sadece İstanbul trafiğine günde giren araba sayısı 600-700. Demek ki benim milletimin alım gücü var. Bunlar olmasa bu olur mu? Hamdolsun, her gün daha iyiye gidiyoruz” dedi.


  STK temsilcileri Köşk'e çıkacak

Aralarında Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası baro, borsa ve iş adamları derneklerinden oluşan 15 kişilik heyet Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek.


  TÜSİAD, CHP'yi kızdırdı

CHP kurmayları, “Türkiye’de muhalefet boşluğu var” diyen TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’a sert cevap verdi.


  Koç: CHP, halktan kopuk

CHP Genel Başkan adayı Haluk Koç, CHP’nin halkın içinde siyaset yapma anlayışını bitirdiğini, genel merkez binalarına sıkışmış bir siyasetin uygulayıcısı olduğunu söyledi.


  Hatip Dicle talimatla ifade verdi

Kapatılan DEP’in eski milletvekili Hatip Dicle, talimatla ifade verdi. Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘’terör örgütü propagandası yapmak’’ suçundan yargılanan Dicle, ifade vermek üzere Ankara Adliyesi’ne geldi.


  Ege, 7’den 77’ye Bediüzzaman’ı andı

“7’den 77’ye Nesli Cedid Bediüzzaman’ı Anıyor” sloganıyla yola çıkan Egelilerin düzenledikleri organizasyonda İzmir ile çevre il ve ilçeler sahne aldılar. Programda duygulu anlar yaşandı.


  EXPO 2015 için yapılan harcamalar Meclise taşındı

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir’in EXPO 2015 adaylık sürecinde yapılan harcamaları sordu.


  Sınırda 35 kaçak yakalandı

Van'ın Başkale ilçesinde yasa dışı yollardan giriş yapan yabancı uyruklu 35 kişi yakalandı.


  Yanan otonun kaçak sürücüsü yakalandı

Bolu Dağı Bakacak mevkiindeki uçurumda yanmış otomobil bulunmasıyla ilgili, aracı kullanan iş adamı ve yanındaki kişi yakalandı.


  Nükleer santral için 4 firma başvurdu

Mersin-Akkuyu'da kurulması planlanan nükleer santral için şu ana kadar 4 firmanın şartname aldığı öğrenildi.


  Türkiye, Avrupa’ya ait

TÜSİAD girişimiyle, Almanya’nın önemli gazetelerinden biri olan Frankfurter Allgemeine Zeitung’da, Türkiye’nin AB sürecine destek vermek amacıyla “Türkiye, Avrupa’ya aittir” başlığıyla bir ek yayınlandı.


  Hisarcıklıoğlu siyasete gireceği iddialarını yalanladı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, siyasete gireceği yönündeki haberleri kesin bir dille yalanladı.


  Meslek Yüksek Okulları üst birim istiyor

Çukurova Üniversitesinde Kasım ayı içerisinde düzenlenen ve 500 Meslek Yüksekokulundan (MYO) 450’ye yakın öğretim üyesinin katıldığı ‘’3. Ulusal Meslek Yüksek Okulları Müdürler Toplantısı’’nın sonuçları, sorunlara ışık olması amacıyla kitaplaştırılıyor.


  Parkta spor yaparken dikkat

Türkiye Vücut Geliştirme Spor Vakfı Başkanı Eryetiş Kurtaral, park ve bahçelerdeki spor aletlerinin, bilinçli kullanılmaması durumunda çeşitli olumsuzluklara yol açabileceğini belirtti.


  Diyanetten eğitime destek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu’nun talimatıyla din görevlilerinden para toplanıp, ülke genelinde ‘’Diyanet İşleri Başkanlığı Öğrenci Yurtları’’ yapılacak.


  Deniz suyuna rağbet var

Ege Bölgesinde turistik tesislerle başlayan deniz suyu arıtma tesisi yatırımları, yazlık siteler ve fabrikalarda da yayılmaya başladı.


  Gençler parasını teknolojiye harcıyor

Türk gençlerinin büyük çoğunluğu, parasını öncelikle giyim, sonra da sağlık ve teknolojik ürünler için harcıyor.


  Akut’a motorize ekip desteği

Arama Kurtarma Derneği Türkiye’de ilk kez Bursa’da 20 kişiden oluşan motorize ekip oluşturdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri