Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sakarya geliyor

Bank Asya 1.Lig'de, Sakaryaspor emin adımlarla Süper Lige göz kırparken, Elazığspor'a da ateş çemberinin daraldığını görüyoruz. Lider Sakarya sahasında tek golle Altay'ı geçerken, ligin dibindeki İstanbulspor ise prestij maçlarında alınlarının akıyla çıkmaya devam ediyor. Evinde Kartalspor'u 2-1 mağlup ederek şike iddialarına güzel bir cevap verdi. Malatyaspor ise Erciyes deplasmanına puan için gitti ama eli boş döndü. Giresun deplasmanda haftanın sürprizini gerçekleştirdi. Diyarbakırspor'u sahasında yenerek, altın değerinde 3 puanla döndü. Son maçların flaş takımı Samsun'un çıkışına Eskişehir dur dedi.

Sakarya ve Antalyaspor Süper Lige emin adımlarla ilerlerken, takipçileriyle puan farkını açmaya başladılar. Eskişehirspor'da sular bir türlü durulmuyor. Teknik Direktör Metin Diyadin'in gitmesiyle takımda gözle görülür bir düşüş görülüyor. Kocaeli tam yol ilerliyor ama bu hafta işleri çok zor. Malatya deplasmanına gişdecekler. Malatya da bu maç için 3 puan hesapları yapıyor. Elazığspor iyi futbol oynamasına karşılık sonuç alamıyor. Antrenörsüz kalan Gakkoşlar'ın kümede kalması çok zor görünüyor.

Giresunspor, Diyarbakır'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek küme düşme potasından biraz olsun uzaklaştı. İstanbulspor ise inadım inat diyerek Kartal'a puan kaptırmayarak, az da olsa umutlu oldu. Ancak Mardin ve İstanbulspor'un ligden düştüğünü düşünüyorum. Üçüncü takım ise Elazığ ve Giresun arasından biri olacak gibi görünüyor.

Bu hafta lig çok zorlu maçlara sahne olacak. Zirvenin iki ekibi Sakarya ve Antalya bu hafta karşılaşacak. Yine Malatya-Kocaeli, Eskişehir- Erciyes, Elazığ-Bolu ile oynarken, G.Antep Belediye Karşıyaka'ıyı evinde ağırlayacak.

M. SAİD YALÇIN

09.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Zico'nun ilk tercihinde İngiltere var

  İstanbul yıldız atletleri ağırlayacak

  İtalya'da Türk derbisi yarın

  Feldkamp: Sizleri çok özleyeceğim

  Futbolda 'Ergenekon' iddiası

  Kayseri: Sivriservi bıraksın

  G.Saraylı millî yüzücü ABD'deki kazada öldü

  Ünlü Alman hakem Merk sezon sonunda bırakıyor

  Şampiyonlar Ligi final maçı topu Adidas'tan

  Sakarya geliyor


 Son Dakika Haberleri