Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tasarruf et, Keban kazan

Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Türkiye’de yalnızca akkor ampullerin değiştirilmesiyle iki Keban Barajı’nın ürettiği elektrik enerjisi kadar tasarruf sağlanacağını söyledi.


IMF ile zorlu sınav kapıda

Türkiye'nin Uluslararası Para Fonu ile yapmayı planladığı yeni anlaşma seçeneklerinden birini oluşturan ‘’Program Sonra İzleme’’ seçeneği, ‘’zorlu’’ b

Fındıklar depoda kaldı

Toprak Mahsulleri Ofisi, 2005, 2006 ve 2007 ürünü olarak depolarında bulunan yaklaşık 320 bin ton fındığa pazar bulamıyor.


  Üretimi arttıran yabancı sermaye teşvik edilsin

Bilgi Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Doğan Cansızlar, yabancı sermayenin teşvik edilmesi gereken alanların üretimi arttıran alanlar olması gerektiğini söyledi.


  MEMUR-SEN’e göre 4 kişilik ailenin açlık sınırı 788 YTL

MEMUR-SEN'İN yaptığı araştırmada, Mart ayı için 4 kişilik ailenin açlık sınırı 788, yoksulluk sınırı 2 bin 24 YTL olarak hesaplandı.


  Çay sektörü geleceğe umutla bakmak istiyor

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Türkiye’ye kaçak çay girişinin geçen yıl, önceki yıllara göre azalması dolayısıyla sektörde kısmî bir iyileşme yaşandığını söyledi.


  İş adamları ödeme sıkıntısı içinde

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının Mart ayı ‘’İç Piyasa Anketi’’ne katılan iş adamlarının yüzde 62,94’ü, ödemelerde sıkıntı yaşandığını bildirdi.


  Müteahhitlik sektörü krizin eşiğine geldi

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, devlet imkânlarını kullanarak konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) haksız rekabeti sebebiyle ekonominin lokomotifi olan orta ölçekli yap-sat müteahhitlerinin ve müteahhitlik sektörünün krizin eşiğine geldiğini öne sürdü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri