Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Biz kaç kişiyiz?’’ diye hiçbir zaman soru sormadıklarını belirterek, ‘’Hiçbir zaman böyle marjinal, böyle ayrımcı bir soru sormayız. Zira biz 70 milyonuz. ‘Biz 70 milyonuz’ diyemeyenlerin siyaset tarzlarıyla aynı siyaseti yapmıyoruz. 70 milyon olarak bu ülkenin bütün vatandaşlarını bir bütün olarak kucaklıyoruz’’ dedi.


DEĞİŞİME KİMSE DAHA FAZLA DİRENEMEZ

Tarihin çarklarını geriye döndürmek mümkün değildir. Türkiye demokrasiye doğru hızla gidecek. Bu değişime kimsenin direnme imkânı yoktur. Bunu engelle

Soylu: Adaylarımızı ön seçimle belirleyeceğiz

Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, yeni bir parti tüzüğü hazırlığı içerisinde olduklarını belirterek, "Milletvekili, belediye başkanı, il ge


  Gözler, Adalet Komisyonunda

AKP Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak’ın TCK’nın 301 ve 305. maddesinde değişiklik öngören yasa teklifinin, bu hafta TBMM Adalet Komisyonunda görüşülmesi bekleniyor.


  Çocuklara deprem eğitimi

Çocukların “Deprem Dedesi” Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, çocuklar için düzenlenen tiyatro oyununda misafir oyuncu olarak rol aldı.


  ‘Gökdelen’ eski günlerini arıyor

İnşa edildiğinde Türkiye’nin en yüksek binası olduğu için ‘’Gökdelen’’ olarak nitelendirilen Ankara’nın sembol binalarından Emek İşhanı’nda, özelleştirmeden sonra bir türlü bitmeyen tadilat çalışmaları ve mal sahibinin açtığı tahliye dâvâları dolayısıyla sadece 10 kiracı kaldı.


  Genç beyinler yarıştı

Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 3. Ulusal Matematik Fen ve Teknoloji Yarışmasında 70 ilden 2 bin 200 öğrenci İzmir’de buluştu.


  Çelik: AB eleştirileri saçma

MİLLÎ Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, AB’ye girmenin egemenliğimizi, ulusal kültürümüzü yitirmek anlamına geleceği yönündeki tezlerin saçma ve tabansız olduğunu söyledi.


  Başoğlu: Osman Paksüt, tarafsızlığını yitirdi

Sağlık-İş Başkanı Mustafa Başoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt’ün AB Dönem Başkanı Barroso’nun “laiklik din değildir” sözlerine cevap verdiğini, Paksüt’ün sözlerinin CHP’nin görüşleri ile paralel olduğunu söyledi.


  Çocuk sigortalılara inceleme

Yeniden yapılandırılan Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamalarında pilot il seçilen Adana’da ilk etapta, sosyal güvenlik reformundan etkilenilmemesi için çocuk yaşta yapılan sigorta girişleri ile sağlık harcamalarının incelemeye alınacağı bildirildi.


  Tarladan çıkan “matematik dehası”

Ekonomik nlamda Bursa’nın en geri kalmış ilçelerinden Orhaneli’nde doğup büyüyen lise öğrencisi Mehmet Yılmaz, Mayıs ayında ABD’de yapılacak ‘’Dünya Bilimsel Proje Yarışması’’nda, matematik dalında birincilik için yarışacak.


  Genel Kurul’da Sosyal Güvenlik mesaîsi

Meclis, bu hafta Sosyal Güvenlik Yasa Tasarısı için mesaî yapacak. Görüşmelerine üç hafta önce başlanan Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasasında değişiklik yapan yasa tasarısına, TBMM Genel Kurulunda devam edilecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri