Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Şiraz’daki patlama esrarını koruyor

İran'ın orta kesimindeki Şiraz şehrinde bir camide bomba patlaması sonucu ölenlerin sayısı 11, yaralananların sayısı 191’e çıktı.


Almanlar, Sarkozy’den rahatsız

İngiltere yayımlanan The Times gazetesi, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin bölgesel anlaşmazlıkları sona erdirmek amacıyla oluşturmayı planladı

İtalyan Sarkozy iktidara yürüyor

Roma-İtalya'nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi’nin liderliğini yaptığı Özgürlükçü Partinin kazanacağına kesin gözüyle bakılan seçimde, bugün


  Sadr : Gates benim hasmım olur

Iraklı Şiî lider Mukteda Sadr, ABD Savunma Bakanı Robert Gates’i ‘’terörist ve düşman’’ olarak niteledi. Mukteda Sadr, Necef’te yayımlanan açıklamasında, Robert Gates’e seslenerek, ‘’Her zaman benim düşmanımdınız, kanımın son damlasına dek düşmanım kalacaksınız’’ dedi.


  Amerikan robotları da dost ateşi açıyor

ABD'nin Irak’ta geçtiğimiz yıl denemeye başladığı paletli ve otomatik silâhlı savaş robotlarının, tatbikatlar sırasında namluyu pek çok kez Amerikalı askerlere yönelttiği, ölümlü kazaların son anda engellendiği bildirildi.


  Gazze yine karanlığa mahkûm

Gazze Şeridi’nin yeniden yakıt darboğazıyla karşı karşıya bulunduğu ve bölgenin elektrik üreten tek santraline ancak birkaç gün yetecek kadar yakıt kaldığı belirtildi.


  Chirac taburcu oldu

Kalp pili takılan Fransa’nın eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac (75) taburcu oldu. Chirac’ın yakın çevresinden bir kişi, eski cumhurbaşkanının öğleden sonra taburcu edildiğini, durumunun iyi olduğunu ve evinde dinlendiğini belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri