Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’den Carter’a boykot

ABD'nin eski başkanlarından Jimmy Carter, İsrail’e, “herkesle konuşması” tavsiyesinde bulundu. Barış amaçlı bölge ülkeleri gezisi çerçevesinde dün İsrail’e gelen Carter, Haaretz gazetesine verdiği demeçte, Hamas lideri Halid Meşal ile görüşme planları sebebiyle yöneltilen eleştirileri kabul etmezken, barışın ilgili her tarafla konuşulmaksızın gerçekleştirilemeyeceğini vurguladı.


Livni, Araplara İran’ı hedef gösterdi

Katar'ın başşehri Doha’ya dün gelen İsrail Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Ummanlı muadili Yusuf bin Allavi ile bir araya geldi. Tzipi Livni, demokrasi,

Demokrat adaylar dinî konuları tartıştı

ABD'de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçiminin Demokrat Parti aday adayları Hillary Clinton ve Barack Obama, İnanç Forumunda Allah ve dini tartıştı


  Şirin Abadi tehdit aldığını söyledi

İranlı Nobel Barış Ödülü sahibi, insan hakları avukatı Şirin Ebadi, son aylarda kendisine ve ailesine yönelik tehditlerin arttığını söyledi.


  Kenya’da ‘ortak hükümet’ kuruldu

Kenya'da düzenlenen genel seçimin sonuçları konusunda itirazları olan Cumhurbaşkanı Mwai Kibaki ve rakibi Raila Odinga hafta sonu iktidar paylaşımı konusunda uzlaşmaya vardılar.


  Sırp şirket: Irak’a gizlice silâh satmadık’

Sırbistan'ın en büyük silâh şirketi Jugoimport-SDPR, Irak’la 833 milyon dolarlık gizli bir silâh anlaşması yaptığı haberini yalanladı.


  Afganistan’da askerler İngiliz

Afganistan'da dün bir patlamada ölen NATO komutasındaki Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü (ISAF) bünyesinde görevli iki askerin İngiliz olduğu açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri