Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İthalat 200 milyar dolara koşuyor

Dış Ticaret Müsteşarı Tuncer Kayalar, yıl sonunda, ekonomik programdaki ihracat ve ithalat rakamlarının aşılacağını bildirdi. Kayalar, dış ticaret hacminin çeyrek trilyon doları aştığını ve 2007 sonu itibarıyla ihracatın 107.2 milyar dolara yükseldiğini hatırlattı.


Dünya Bankası’ndan gıda alarmı

IMF ve Dünya Bankası Kalkınma Komitesi toplantılarına katılan yetkililer, artan gıda fiyatları konusunda âcil önlem alınması gerektiğini, sorunun birk

Cefasını üretici, sefasını tüccar sürüyor

Kızılırmak Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Alantor, pirinç fiyatlarındaki artışa dikkati çekerek, ‘’Marketlere gidip baktığımızda bizim sat


  Para Fonu IMF: Küresel kriz uzun sürecek

Uluslararası Para Fonu Para ve Sermaye Piyasaları Bölümü Başkanı Jaime Caruana, küresel malî krizin uzun süre devam edeceğini söyledi.


  Erzurumlu cağ kebabına patent için gün sayıyor

Erzurum'un Oltu İlçe Ticaret ve Sanayi Odasınca cağ kebabının tescili için Türk Patent Enstitüsüne yapılan başvuruda sona yaklaşıldığı bildirildi.


  Tüzmen: Amerika ile yapılan ihracatta gerileme var

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Türkiye’nin dünyada en çok ithalat yaptığı ülkelerden birinin ABD olduğunu, ancak ihracatta aynı düzeyin tutturulamadığını ve bu yıl gerilemeyle karşılaşıldığını söyledi.


  Atv-Sabah’ta ihale bedeli için son gün 25 Nisan

ATV-Sabah Ticarî ve İktisadî Bütünlüğü satışında, 1,1 milyar dolarlık ihale bedelinin ödenebilmesi için Turkuvaz Radyo Televizyon Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş’ye verilen 60 günlük süre, 25 Nisan 2008’de sona erecek.


  İş dünyası rekabet gücünü kaybediyor

Türkiye Genç İşadamları Derneği Bursa Şube Başkanı Murat Coşkunkan, ‘’Dünya piyasalarındaki rekabet gücümüz zayıflıyor’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri