Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Gıda krizi en çok dar gelirliyi vurdu

Ankara Ticaret Odası’nın yaptığı piyasa araştırmasına göre, pirinç fiyatlarındaki hızlı artışlarla birlikte gündeme gelen gıda krizi, en çok dar gelirli vatandaşı vuruyor. ATO tarafından yapılan açıklamada, pirinç fiyatlarının son 1 yılda yüzde 141 oranında artarken, Tarım Bakanı Mehdi Eker’in pirince alternatif olarak gösterdiği pilavlık bulgurun fiyatının da geçen yılın Nisan ayından bu yana yüzde 100 arttığı bildirildi.


1 milyon kişi üretimden dışlandı

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’ndan yapılan açıklamada, bir yılda 1 milyon kişinin üretimden dışlanığı, ev kadınlarının sayısındaki yıllık

Amik Ovasına can suyu geliyor

Hatay'ın yarım asırlık hasreti Reyhanlı Barajı’nın yapımı için istimlak çalışmalarının devam ettiği, 600-700 bin dönüm tarım arazisini sulayacak baraj


  Üreticiler çeltik fiyatından memnun değil

İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkan Yardımcısı Sedat Balcılar, son günlerde artan çeltik fiyatlarından üreticilerin değil, marketçilerin memnun olduğunu söyledi.


  Ekonomik büyümenin sonuna geldik

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yahya Arıkan, ekonomik büyümeyle somutlaşan iyileşme sürecinin sonuna gelindiğini, bu çerçevede üreten kesimlerin sesine kulak vererek yeni tedbirler alınması gerektiğini kaydetti.


  Bahar dönemi kumaşçıları sevindirmedi

Geçmişte bahar aylarında kıyafetlerini yenilemek isteyenlerin talebini karşılamakta zorlanan kumaşçılar, bu yıl istenilen düzeyde satış yapamamaktan şikâyetçi.


  Arjantin’den bal ithali anlamsız

Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri, bal stokları tükenmeden Arjantin’den bal ithal edilmesinin Türkiye’deki bal üreticilerini sıkıntıya sokacağını söyledi.


  Prof. Dr. Ekinci: Kaliteye inanmamız gerekiyor

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Ekinci, kalitenin Türk insanına çok yatkın bir kavram olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri