Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçeli futbolcular şampiyonluğa inanıyor

FENERBAHÇE'NİN başarılı kalecisi Volkan Demirel sezon sonunda şampiyonluk ipini kendilerinin göğüsleyeceğini söyledi. Volkan, dizinde ufak bir yırtık bulunduğunu ve tedavi olduğunu belirterek, ''Oynamak istememden dolayı sahada olmaya çalışıyorum. Hem tedaviyi oluyorum, hem takımı yalnız bırakmak istemiyorum. Şampiyonluk mücadelesinde önemli virajlara giriyoruz. Sakatlık ne olursa olsun son 3 haftada takımdaki yerimi alacağım'' dedi.


Muhteşem 4'lü ligde 51 gol attı

TÜRKCELL Süper Lig'de 10 ve üzerinde gol atan 4 futbolcusu Fenerbahçe'yi zirveye taşıdı.

Zico: Galatasaray maçını almalıyız

FENERBAHÇE Teknik direktörü Arthur Zico, futbolun bir takım oyunu olduğunu belirterek, ''Kazanırsak hep beraber kazanır, kaybedersek hep beraber kaybe


  Sivasspor zirveden kopmuyor

SÜPER Ligde ''3 Büyükler'' ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, sahasında Ankaraspor'u mağlup ederek şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası iddiasını son 3 haftaya taşıdı.


  FIFA Pekin Olimpiyatlarını boykot etmeyi düşünmüyor

ULUSLARARASI Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Sepp Blatter, olimpiyat meşalesine yapılan protesto gösterilerini eleştirerek, ''Pekin Olimpiyatlarını boykot etmeyi asla düşünmüyoruz'' dedi.


  Yanal: Agresif yabancı futbolcu transfer edeceğiz

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferde Trabzonspor'un hedeflerine uygun oyuncuların takıma katılacağını ve daha önce izlediği Kolombiyalı oyuncu Daniel Cruz'un transferinin olmayacağını söyledi.


  Tarihî Bozdoğan Kemerinde nefes kesen gösteri

TÜM dünyada 5 farklı ülkede gerçekleştirilen Red Bull X-Fighters yarışlarının favori ismi 26 yaşındaki Güney Afrikalı Nick De Witt yeni bir ilke imza attı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri