Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Deplasman fatihi Beşiktaş

SİYAH-BEYAZLILAR, BU SEZON EVİNDEN ÇOK DEPLASMANDA PUAN TOPLARKEN, LİGDE GALATASARAY İLE BİRLİKTE DEPLASMANLARIN EN BAŞARILI TAKIMI OLDU. İNÖNÜ STADI'NDA 30 PUAN TOPLAYAN BEŞİKTAŞ, DIŞARIDA İSE 34 PUAN ELDE ETTİ. SİYAH-BEYAZLILARIN DEPLASMANDA OYNADIĞI 16 MAÇIN 10'U 2-1'LİK SKORLARLA SONUÇLANDI.

BEŞİKTAŞ bu sezon deplasmanlarda daha başarılı bir grafik çizdi. Siyah-beyazlılar, bu sezon evinden çok deplasmanda puan toplarken, Galatasaray ile birlikte deplasmanların en başarılı takımı oldu. 2007-08 sezonunda ligde 16 kez deplasman maçına çıkan Beşiktaş, toplam 34 puan toplarken, evindeki 15 karşılaşmada ise 30 puan elde etti. Deplasmanlarda 11 kez sahadan galibiyetle ayrılan Beşiktaş, evinde ise 9 kez galip gelebildi. ''Kara kartallar'', deplasmanlarda 1 beraberlik, 4 de yenilgi alırken, 23 gol atıp, kalesinde 17 gol gördü. Deplasmanda, Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediye'ye yenilen Beşiktaş, Ankaraspor ile de golsüz berabere kaldı.

DEPLASMANDA ZORLANMADI

Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı 16 lig maçının 10'u, 2-1'lik sonuçla tamamlandı. Deplasmanda Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a aynı sonuçla 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, Kasımpaşa, Vestel Manisaspor, Konyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Sivasspor ve son olarak Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti.

SON 5 MAÇ SONUCU 2-1

Beşiktaş'ın deplasmanlarda yaptığı son 5 karşılaşması da 2-1'lik skorlarla sona erdi. Siyah-beyazlıların, son 5 maçı olan Denizlispor, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmaları 2-1'lik skorlarla sona erdi.İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinin ikinci golünü kaydetti. Lig şampiyonluğu yolunda son derece kritik haftalara giren Galatasaray'ın en önemli kozu olan Lincoln'ün gol attığı hiçbir karşılaşmayı sarı-kırmızılı ekip kaybetmedi.

22.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray Lincoln'le güzel

  Ümit Karan derbiye yetişecek

  Deplasman fatihi Beşiktaş

  Yattara düğünde damada formasını hediye etti

  Yılın derbisinin biletleri bir saat içinde tükendi

  Zirvede büyük yarış

  Komplo teorileri arttı


 Son Dakika Haberleri