Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İngilizler, kredi kartını terk ediyor

İngiltere'de yapılan bir araştırmanın sonuçları, ekonomideki kötü gidişten kaygı duyan İngilizler’in, kredi kartıyla harcama yapmaktan vazgeçtiklerini ve harcamalarını nakit olarak yapmaya başladıklarını ortaya koydu.


Pahalı petrol büyümeyi yavaşlatıyor

Uluslararası Para Fonu Birinci Başkan Yardımcısı John Lipsky, yüksek petrol fiyatlarının dünyanın ekonomik büyümesini yavaşlattığını söyledi. Uluslara

Üretim tüketimi karşılamıyor

Gıda yem ve enerji olarak kullanılan buğday ve mısır başta olmak üzere dünya hububat üretimi, tüketimi karşılamaz duruma gelince stoklar giderek azalı


  Hazır giyimcilerin umudu düğünler

İzmir'de bulunan imalatçı konfeksiyon firmaları, ilkbahar- yaz sezonuna rağmen yaşanan durgunluğun, düğün sezonu ile sona ereceğini umut ediyor.


  Devlet, gayrimenkul zengini

Hazine günümüzde 2 milyon 559 bin 916 adet taşınmaza sahip bulunuyor. İstanbul’un yüzde 34,1’ini, Ankara’nın yüzde 20,1’ini, İzmir’in ise yüzde 27,8’ini devlete ait taşınmazlar oluşturuyor.


  Tekbir defilesine yoğun ilgi

Tesettür giyim üretimi yapan Tekbir Giyim, Almanya’nın ünlü moda tasarımcısı ve Avrupa Moda Konseyi üyesi Heidi Beck’in katkılarıyla hazırladığı İlkbahar-Yaz kreasyonunu bir defile ile tanıttı.


  Emekli maaşına düzenleme

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Emekli maaşlarında yeni düzenlemeye gideceğiz. Son enflasyon rakamları ele alınarak intibak içinde değerlendirme yapacağız, çünkü intibakta sorunlar var” dedi.


  İhracatta ‘hedef ülke’ Hindistan

Türkiye ihracatını arttırmak için, dünyanın önde gelen ekonomileri arasına giren Hindistan ve Brezilya’ya yönelecek. Bu kapsamda, Hindistan’a özel bir açılım planı uygulamaya geçirilecek.


  Arçelik’e müşteri memnuniyeti ödülü

Tüketici memnuniyetini ilke edinen firma ödülü’ne Arçelik, Adel Armatür ve Vana ile Kuruçayırlı Otomotiv lâyık görüldü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri